News

Alte femei îl acuză pe Dustin Hoffman de hărţuire

Alte femei îl acuză pe Dustin Hoffman de hărţuire

Acuzaţiile la adresa actorului de 80 de ani continuă să apară, spre surprinderea fanilor, care aveau o imagine total opusă despre el

După dezvăluirile Annei Graham Hunter, dar şi ale lui Cori Thomas, care a fost colegă de şcoală cu fiica actorului şi care a povestit cum acesta s-a masturbat în faţa ei pe când ea avea doar 16 ani, noi voci se ridică împotriva lui Hoffman.

Astfel, Melissa Kester spune că a fost agresată sexual pe când avea 20 de ani de către Hoffman într-un studio de înregistrări. El lucra la coloana sonoră a unui film, iar iubitul ei lucra în industria muzicală. Dustin i-a propus în studioul din Malibu s-o înveţe secretele unui scenariu de film reuşit... "Mi-a băgat degetele în pantaloni. Eu îngheţasem, întrebându-mă ce se întâmplă. Am reuşit să mă sustrag, el a râs. Apoi am fugit de-acolo, m-am dus în baie şi am început să plâng", a povestit Melissa, care a adăugat că Dustin a insistat ulterior s-o vadă, sunând-o de mai multe ori, în ciuda refuzurilor ei.

Alături de Kester a apărut şi o voce feminină care vrea să-şi păstreze anonimatul şi care spune că a fost agresată similar în timp ce lucra ca dublură pentru acelaşi film pentru care Dustin înregistrase atunci coloana sonoră. După ce filmările s-au încheiat, actorul a invitat-o la petrecerea de final, apoi s-a oferit s-o ducă acasă, iar în taxi i-a băgat mâna sub fustă. Mai mult, Dustin i-a dat 20 de dolari ş i-a cerut să-l însoţească în apartamentul lui - unde au făcut sex, partida fiind, conform spuselor anonimei, "nu în totalitate consimţită de ea".

A cincea femeie, care s-a prezentat doar ca Pauline, spune pentru Hollywood Reporter că pe când ea avea 15 ani, iar Hoffman 36, acesta a ademenit-o în casa lui din New York în 1973. A chemat-o ca să-i vadă căţeluşul. Apoi a întrebat-o: "Vrei să mai vezi şi altceva?", moment în care, potrivit spuselor ei, Dustin şi-a dat pantalonii jos. "N-am ştiut ce să spun, ce să fac. Dustin mi-a spus că va termina repede", a povestit Pauline.

O altă presupusă victimă, care foloseşte pseudomnimul Carolyn, a declarat că în 1975, Dustin a invitat-o în camera lui de hotel din Washington, apoi a blocat uşa şi i-a spus că nu va ieşi de acolo fără să facă sex, cerându-i să aleagă între două variante de sex. Ulterior, i-a dat 20 de dolari şi i-a chemat un taxi. Printre acuzatoare se numără şi actriţa Kathryn Rossetter, care a povestit că a trecut printr-un calvar în 1983, când a jucat alături de el într-o piesă pe Broadway, spectacolul jucându-se de 8 ori pe săptămână.

Modifică Setările