News

Alţi trei bărbaţi îl acuză pe Spacey de agresiune: "Mi-a apucat organul sexual cu forţa!"

Alţi trei bărbaţi îl acuză pe Spacey de agresiune: "Mi-a apucat organul sexual cu forţa!"

La Hollywood începe să se prefigureze un nou scandal Harvey Weinstein, dar cu un alt nume greu, cel al actorului Kevin Spacey. Actorul de 58 de ani a fost lovit, ieri, de noi acuzaţii de agresiune sexuală, de data aceasta din partea unor bărbaţi majori.

Primul caz este cel al lui producătorului de filme documentare Tony Montana, care susţine că actorul l-ar fi agresat într-un bar din Los Angeles, în 2003.

Tony Montana

Tony povesteşte pentru site-ul Radar că Spacey a intrat în bar însoţit de mai mulţi prieteni, apoi l-a reperat pe Tony la bar, s-a apropiat de el şi i-a propus să plece împreună din local.

"Mi-a băgat mâna între picioare cu forţa şi mi-a apucat organele sexuale. Mi-a spus că ăsta este un gest de dominare. M-am desprins, mi-am plătit băutura şi m-am îndepărtat de el", continuă Montana, care susţine că Spacey l-a urmat, apoi, la baie, dar acesta l-a împins şi le-a spus prietenilor actorului să-l ducă acasă. După cum îşi aminteşte acesta, starul era destul de beat când s-a întâmplat incidentul.

Montana avea pe atunci puţin peste 30 de ani şi nu a povestit nimănui incidentul, până ieri.

Barmanul şi ceasul lui Spacey

Un alt acuzator al lui Spacey este barmanul britanic Daniel Beal, care a povestit pentru The Sun că actorul a încercat să-l facă să-i atingă părţile intime, după ce şi-a expus penisul şi l-a întrebat pe Beal: "E mare, nu-i aşa?".

Barmanul avea pe atunci 19 ani şi povesteşte că incidentul s-a întâmplat pe când acesta lucra la Goodwood Park Hotel, din West Sussex, în 2010, şi a ieşit afară, la o ţigară. Tânărul a refuzat şi a plecat, dar Spacey i-a curmpărat tăcerea cu ceasul pe care-l avea la mână, un IWC Portofino de 5.000 de lire.

Chiar şi când tânărul se afla la bar, actorul se comporta dubios cu el: "De câte ori îi dădeam bătura comandată, îmi atingea mâna într-un fel suspect. A băut mult, o sticlă întreagă de Jack Daniels".

Barmanul a vândut, a doua zi, ceasul primit de la Spacey.

Rob Cavazos

Actorul mexican Rob Cavazos este al treilea bărbat care vorbeşte împotriva lui Spacey, într-o postare pe pagina lui de Facebook. Conform acestuia, pe când era director artistic al teatrului Old Vic din Londra, Spacey folosea o tehnică asemănătoare lui Harvey Weinstein pentru a atrage actorii tineri: stabilea întâlniri pentru a discuta despre cariera lor, dar îşi aştepta... victimele într-un cadru romantic, cu o sticlă de şampanie.

"Era o tehnică atât de obişnuită, încât a devenit un fel de glumă proastă printre cei de-ai locului. Nici nu-mi mai amintesc de câte ori mi s-a povestit acelaşi lucru: Spacey îi invita la o întâlnire în care să vorbească despre carierele lor. Când apăreau la teatru, el îi aştepta cu un fel de picnic cu şampanie pe scenă şi o lumină plăcută, de atmosferă. Sau îl mai găseai la barul teatrului, acolo unde pipăia pe oricine îi atrăgea atenţia. Aşa m-a atins pe mine a doua oară. Eu nu l-am lăsat, dar au fost unii care s-au temut să-l refuze."

Modifică Setările