News

Alyssa Milano vrea să-şi alăpteze copilul până la 6 ani!

Alyssa Milano vrea să-şi alăpteze copilul până la 6 ani!

Aceasta este reacţia actriţei de 42 de ani în faţa valului de critici primite pentru că postează prea multe poze cu ea alăptându-şi fiica. "Nu-mi pasă ce spune lumea!", a replicat actriţa.

Alyssa Milano

Pentru a sublinia că susţine alăptatul, pe care mămicile ar trebui să-l ofere bebeluşilor lor vreme cât mai îndelungată, Alyssa a postat de ziua fetiţei ei, Elizabella, care a împlinit un anişor, o imagine de la primul alăptat... "La mulţi ani, frumoasa mea Elizabella! Tu m-ai învăţat că inima mea e nesfârşită. Tu erai bucata de suflet care-mi lipsea. Îţi mulţumesc că m-ai ales pe mine!", a comentat ea lângă poză. Iar Elizabella, din câte se vede, creşte cât se poate de frumos...

Alyssa Milano 2

Ulterior, intervievată într-o emisiune de televiziune în legătură cu criticile primite din cauza nudităţii expuse în momentul alăptatului, Alyssa a avut o reacţie vehementă: "Nu-mi pasă ce spune lumea! Voi continua s-o alăptez pe Elizabella poate până va avea şase ani! Toată lumea a fost OK când Miley a început să-şi arate sânii, de exemplu... În schimb, e deranjată de pozele mele! Cred că pur şi simplu lumea e mai obişnuită cu sânii sexualizaţi, decât cu o imagine a lor care-i leagă de misiunea lor primordială, de fapt, şi anume aceea de a hrăni altă fiinţă umană", a punctat Alysa. Elizabella este cel de-al doilea copil al actriţei cu David Bugliari, cu care s-a căsătorit în august 2009. Cei doi mai ai un fiu.

Foto: Instagram

Modifică Setările