Gossip

Am aflat de ce Katie Holmes nu se afişează cu iubitul Jamie Foxx

Am aflat de ce Katie Holmes nu se afişează cu iubitul Jamie Foxx

De-a lungul ultimilor trei ani, mulţi au confirmat faptul că Jamie Foxx  şi fosta soţie a lui Tom Cruise au o relaţie. Însă, pentru că paparazzi nu-i surprindeau niciodată împreună, a existat întotdeauna o îndoială. Acum, însă, am aflat de ce îşi ascund cei doi relaţie. Şi are, într-adevăr, de-a face cu Tom Cruise. Au fost fotografiaţi o singură dată împreună Ei bine, potrivit unor documente obţinute de Radar Online, Katie nu se afişează cu Jamie Foxx că nu are voie. Da, aţi citit bine, actriţa nu are voie să se afişeze, într-o ipostază intimă, cu niciun bărbat. Acest lucru se datorează unei clauze impuse în decizia de divorţ, de către fostul soţ al lui Katie Holmes.

Se pare că Tom Cruise i-ar fi interzis fostei soţii să se afişeze cu un alt bărbat în primii cinci ani de după divorţ. ”Katie a acceptat o clauză prevăzută în actul de divorţ, care făcea referire la faptul că Tom nu e de acord ca aceasta să-l facă de râs în vreun fel. Adică, Katie nu are voie să vorbească despre el sau despre religia lui şi nici să aibă o relaţie în văzul lumii în primii cinci ani de după divorţ. Ea are voie să aibă relaţii, dar nu se poate afişa public cu el şi, categoric, n-are voie să-l lase să se apropie de fiica lor, Suri”, a declarat o sursă pentru Radar Online.

Tot acest martor a precizat că actriţa a fost de acord cu toate aceste pretenţii pentru că-şi dorea cu disperare să iasă din respectivul mariaj. ”Katie şi-a dorit să divorţeze atât de mult încât a acceptat toţi aceşti termeni.  Plus că aprimit 4, 8 milioane de dolari pensie alimentară şi alţi 5 milioane de dolari pentru ea”, a mai precizat respectiva sursă.

Amintim că divorţul celor doi mari actori din iunie 2012, după doar cinci ani de mariaj, ne-a luat pe toţi prin surprindere.

foto: arhivă OK!

Modifică Setările