News

„Am făcut prea mult sex la viaţa mea. Acum mi-a pierit cheful...” Ce superstar a spus asta?

„Am făcut prea mult sex la viaţa mea. Acum mi-a pierit cheful...” Ce superstar a spus asta? camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Într-un interviu oferit celor de la Harper's Bazaar, pentru numărul de aprilie al revistei, faimoasa câştigătoare a premiului Oscar vorbeşte despre viaţa ei intimă şi motivul pentru care nu-şi mai doreşte relaţii sexuale în prezent. Despre cine este vorba?

La 83 de ani, Jane Fonda – căci despre ea este vorba – spune că a ajuns în punctul în care nu-şi mai doreşte relaţii intime cu nimeni. „E unul dintre lucrurile durereoase de care mi-am dat seama pe la 80 de ani. Nici măcar nu mai ştiu câţi ani am acum, 83 parcă, şi sunt singură. Am descoperit că, de fapt, nu mă pricep deloc la intimitate. Şi nu era vina celor cu care am fost, ci a mea. Dacă ar veni un tip la mine care să-mi propună o relaţie, aş fugi mâncând pământul.”

Starul din serialul Grace and Frankie a fost întotdeauna deschisă şi a împărtăşit numeroase detalii picante din viaţa sa privată. “Am fost atrasă de bărbaţi care nu mi-ar fi făcut niciodată aşa ceva, nu mi-ar fi propus o relaţie din senin, pentru că nici ei nu erau în stare să aibă vreo relaţie serioasă”, a continuat aceasta.

Modifică Setările