News

“Am făcut sex neprotejat cu Charlie Sheen după ce am aflat că are HIV!”. Ce vedetă face aceste afirmaţii şocante


“Am făcut sex neprotejat cu Charlie Sheen după ce am aflat că are HIV!”. Ce vedetă face aceste afirmaţii şocante camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Amanda Lauren a vorbit deschis despre relaţia cu Charlie Shenn, de care s-a despărţit cu câteva luni înainte ca acesta să recunoască în faţa tuturor că are HIV.

Lauren, în vârstă de 36 de ani, s-a iubit timp de nouă luni cu faimosul actor, în 2015, iar acum este căsătorită cu un model, Adam Mann, în vârstă de 29 de ani. Cu toate astea, povestea cu Sheen este cea care continuă să captiveze.

Blonda, originară din New Jersey, spune că a ştiut întotdeauna că starul din  Doi bărbaţi şi jumătate nu era alesul, dar are multe amintiri plăcute din timpul petrecut împreună.

Amanda, care s-a născut Amanda Bruce, l-a cunoscut pe Charlie, în vârstă de 55 de ani, prin intermediul unui prieten, în 2015. “Nu am nimic rău de spus despre Charlie. Pur şi simplu relaţia noastră nu a funcţionat”.

Fostă asistentă medicală, Amanda l-a sprijinit pe Charlie în primele câteva luni după ce ş-a aflat că a fost diagnosticat cu HIV, în ciuda faptului că nu mai era împreună.

„Mă uit înapoi cu drag la relaţia noastră”, a spus ea. „A fost plină de aventură, romantism şi atât de multe râsete. Când am decis să nu ne mai vedem cu alte persoane, el mi-a spus clar că nu vrea să se mai căsătorească. I-am respectat sinceritatea şi acest lucru ne-a permis să avem o relaţie deschisă şi cinstită. După ce a fost diagnosticat cu HIV, m-am dus cu el şi cu fosta lui iubită la emisiunea lui Dr Oz pentru a-l sprijini şi a combate stigmatul care vine o dată cu această afecţiune”.

La acea vreme, Amanda a declarat în emisiunea lui Dr. Oz că Charlie a început să plângă când i-a spus că are  HIV, dar au continuat să se aibă relaţii sexuale neprotejate. 

Ba mai mult, aveau relaţii intime în fiecare zi. “Eram îndrăgostită de el. Şi primisem de la medici PrEP (o pastilă cu efect profilactic) care scade riscul de a te infecta cu virusul”.

Deşi au rămas în relaţii bune până în prezent, Amanda este acum fericită lângă un alt bărbat şi spune că a trebuit să „sărute multe broaşte” până  şi-a găsit prinţul fermecător"

În 2016, Amanda a renunţat să mai fie asistentă medicală şi s-a mutat la Paris pentru a lucra ca model.

 

 

Modifică Setările