News

”Am făcut tone de sex în ultimii trei ani” Cui s-a confesat actriţa celebră după ce a rămas însărcinată?

”Am făcut tone de sex în ultimii trei ani” Cui s-a confesat actriţa celebră după ce a rămas însărcinată? camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Este frumoasă, tânără şi însărcinată. Jennifer Lawrence, cunoscută publicului larg din ”Jocurile foamei” revine spectaculos în atenţia publicului.

Actriţa va apărea în filmul  ”Don't Look Up”, producţie în care joacă alături de Leonardo diCaprio, experienţă care nu i-a priit prea mult. Ba chiar a catalogat-o una de coşmar.

Invitată de Stephen Colbert în ”The Late Show”, Jennifer a povestit că ziua în care a filmat alături de starul din ”Titanic” a fost ”cea mai urâtă zi din viaţa mea”.

Vedeta în vârstă de 31 de ani a trecut şi la nivelul următor, în ceea ce priveşte confesiunile. Întrebată de Stephen Colbert în emisiunea menţionată ce a făcut în aceşti trei ani, dacă s-a distrat, Jennifer a răspuns că a fost foarte ocupată să facă… sex. ”Am făcut tone de sex”, a spus actriţa râzând în hohote.

Jennifer Lawrence este foarte tonică, după trei ani de absenţă din lumea actoriei. Însărcinată în ultimele săptămâni, ea arată superb, este plină de energie şi entuziasm, aşa cum s-a observat în cadrul interviului la care a participat.

Actriţa deţine un premiu Oscar pentru rolul său din Silver Linings Playbook, trei premii Globul de Aur şi unul Bafta, pentru a le menţiona doar pe cele mai importante. Vedeta este deosebit de premiată în cariera sa de actriţă.

Foto: Profimedia

 

Comentarii

Modifică Setările