News

"Am făcut un avort şi am sângerat zile întregi!" Drama care i-a schimbat viaţa lui Sharon Stone

"Am făcut un avort şi am sângerat zile întregi!" Drama care i-a schimbat viaţa lui Sharon Stone camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

 Sharon Stone şi-a amintit cum a „sângerat zile întregi” după ce a suferit un avort la vârsta de 18 ani.

Actriţa din Fatal Attraction a rămas însărcinată cu primul ei iubit, cu care avea o relaţie serioasă, în timp ce creştea în Pennsylvania. Vedeta recunoaşte că nu se bucurase de prea multe sfaturi  în materie de sex. Ba mai mult, îşi începuse viaţa intimă de curând şi nu se aştepta să rămână însărcinată.

În noua ei autobiografie, The Beauty of Living Twice, Sharon scrie cum a trebuit să ajungă tocmai în Ohio pentru a face avortul, pentru că era mai uşor. După intervenţie, Sharon, o adolescentă pe atunci, a început să se confrunte cu probleme, dar s-a simţit incapabilă să caute ajutor la cei dragi.

„Sângeram peste tot, mult mai rău decât ar fi trebuit, dar acesta era un secret şi nu aveam cui să îi spun”, scrie Sharon în memoriile sale, potrivit People. ‘Aşa că am rămas în camera mea şi am sângerat zile întregi. Eram slabă şi speriată. Stone şi-a revenit în cele din urmă şi a avut grijă, înainte de a se întoarce la cursuri, să-şi ardă cearşafurile şi hainele pline de sânge într-un butoi la şcoală. Abia o vreme mai târziu a căutat consiliere.

Actriţa din Casino a vorbit şi despre accidentul vascular cerebral pe care l-a trăit în 2001, la vârsta de 43 de ani. Stone are convingerea că acela a fost momentul în care cariera ei a fost distrusă, pentru că următorii şapte ani s-a străduit să-şi găsească de lucru, asta  în timp ce ducea şi o luptă pentru custodia fiului ei. Roan, pe care în cele din urmă a pierdut-o. De atunci s-a apropiat însă de Roan, care acum are 20 de ani, şi locuieşte cu el şi cu cei doi băieţi mai mici ai ei, pe care i-a adoptat ulterior, Laird, în vârstă de 15 ani, şi Quinn, în vârstă de 14 ani.

Modifică Setările