Gossip

„Am fost ameninţată cu pistolul şi violată pe acoperişul unei clădiri” Viaţa lui Louise Veronica Ciccone înainte de-a deveni Madonna

„Am fost ameninţată cu pistolul şi violată pe acoperişul unei clădiri” Viaţa lui Louise Veronica Ciccone înainte de-a deveni Madonna

Când s-a mutat la New York, pentru a deveni o artistă renumită, Regina Pop era o adolescentă timorată, care nu se putea baza decât pe ea însăşi pentru a supravieţui în impresionanta şi periculoasa metropolă. Şi adevărul e că numai puterea ei interioară a reuşit s-o ajute să treacă peste toate dificultăţile întâmpinate de ea chiar de la început.

Louise Veronica Ciccone, de numai 19 ani, era o adolescentă singură şi înfricoşată în NY când a trăit una dintre cele mai dureroase experienţe din viaţa ei. „Am fost ameninţată cu arma. Am fost violată pe acoperişul unei clădiri, unde fusesem adusă cu forţa, având un cuţit în spatele meu tot timpul”, a uimit tot mapamondul Madge cu interviul pe care l-a dat pentru o publicaţie americană.

După întregul incident, Madonna n-a îndrăznit să povestească nimănui despre ce i se întâmplase la începutul şederii ei în New York. Era prea ruşinată şi nici nu-şi dorea ca toată acea agresiune fizică şi sexuală pe care o îndurase să o împiedice să-şi îndeplinească visul de-a deveni un entertainer.

Modifică Setările