News

“Am fost violat de o femeie” – ce actor celebru a mărturisit asta?

de admin

“Am fost violat de o femeie” – ce actor celebru a mărturisit asta?

Abuzul sexual e valabil în ambele direcţii, iar cele întâmplate în cazul bărbaţilor sunt la fel de îngrijorătoare. De aceea, declaraţiile şocante ale unui star de Hollywood, cunoscut drept unul dintre artiştii cei mai pasionaţi şi mai neconvenţionali din lumea filmului, au avut ecou.

Shia LaBeouf a contactat recent un jurnalist de la publicaţia online “Dazed Digital”, pentru o discuţie liberă pe tema artei. Acesta l-a întrebat pe actor, printre altele, dacă a avut parte de experienţe emoţionante sau răscolitoare, în cadrul show-ului actorului, “IAMSORRY”. Răspunsul nu a fost cel aşteptat.

“O femeie. care a venit cu iubitul ei care stătea dincolo de uşă când s-a întâmplat asta, mi-a biciuit picioarele timp de 10 minute şi apoi m-a dezbrăcat şi a început să mă violeze… Erau sute de oameni la rând când a ieşit cu părul despletit şi rujul şters. Nu dădea bine. Nu doar pentru mine, dar nici pentru iubitul ei. În plus, iubita mea (Mia Goth, pare-se) era la rând, de Ziua Îndrăgostiţilor, pentru că a trebuit să petrec tot timpul în galerie – am fost separaţi 5 zile, fără comunicare. Aşa că a rănit-o destul de mult şi pe ea, având în vedere că vestea a circulat repede prin public. Când a ajuns la mine pentru o explicaţie, n-am putut să vorbesc, aşa că am stat amândoi cu trauma asta nespusă, în tăcere. A fost dureros”.(Dazed Digital), a povestit Shia, despre violul de acum 9 luni de zile, în Los Angeles.

Show-ul a fost menit să reprezinte o scuză a starului pentru că a plagiat un roman pentru a face un scurtmetraj.

Poate că ne-am îndoi de afirmaţiile actorului de 28 de ani, care se luptă cu alcoolismul şi care a făcut destule scene, anul acesta. Poate că am spune că vrea să atragă atenţia şi că e ceva firesc pentru el să-şi exerseze imaginaţia, dat fiind că a avut destule momente dubioase şi relatate în presă. Sau poate ne e greu de crezut că, de dragul show-ului metamodern, a preferat să îndure violul. Totuşi, nu e imposibil şi nici Shia LaBeouf n-ar putea glumi cu aşa ceva, mai ales în interviul acordat unei publicaţii foarte apreciată. Până una-alta, prestaţia lui excelentă din “Nymphomaniac” şi “Fury“ îl recomandă cu căldură ca actor şi artist dedicat, mergeţi la cinema!

Modifică Setările