Vedete

"Am implorat-o să se culce cu mine!" Ce actor celebru povesteşte că şi-a început astfel relaţia cu o actriţă la fel de faimoasă?

"Am implorat-o să se culce cu mine!" Ce actor celebru povesteşte că şi-a început astfel relaţia cu o actriţă la fel de faimoasă? camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

E recunoscut pentru umorul său - aplicat mai ales celei care îi este parteneră de viaţă şi relaţiei lor

Felul în care povesteşte despre relaţia lor, glumele pe care le postează ori imaginile amuzante fac parte din brandul său. Este vorba despre Ryan Reynolds, care şi-a amintit cu umorul caracteristic cum a început povstea lui de iubire cu cea care îi este azi soţie, actriţa Blake Lively. Într-o discuţie pentru un podcast, actorul a fost cât se poate de sincer în legătură cu detalii intime din viaţa lor. Ryan a declarat că s-au cunoscut pe platourile de filmar a peliculei "Green Lantern" - şi deşi se înţelegeau foarte bine, după încheierea filmărilor au sfârşit prin a forma fiecare cuplu cu altcineva. "După un an şi jumătate, am ieşit la o întâlnire în patru, fiecare cu perechea lui. Am continuat să păstrăm legătura. Apoi, la un moment dat, ea avea treabă la Boston. Şi eu la fel. Aşa că am luat trenul împreună până acolo. Pasul următor: am implorat-o să se culce cu mine", a spus Ryan. "Începutul relaţiei noastre a fost rupt din basme. La o săptămână după, ne-am gândit că ar trebui să ne cumpărăm o casă împreună. Ceea ce am şi făcut." Ce a urmat e istorie: cei doi au aproape zece ani de relaţie şi trei fiice împreună. Pentru acelaşi podcast, Ryan a mărturisit şi că Blake este un părinte mai bun decât el - ea descurcându-se mai bine cu presiunea pandemiei şi şcoala de acasă. Tot Blake este cea care îl ajută să se menţină în top la Hollywood. "Singurul motiv pentru care cariera mea se desfăşoară în continuare atât de bine este legat de soţia şi copiii mei. Mariajul meu este incredibil de important pentru mine şi prietenia care mă leagă de Blake. Ne organizăm amândoi excelent - nu filmăm în acelaşi timp. Ne luăm angajamente alternativ - când filmez eu, Blake călătoreşte cu mine şi are grijă de copii şi invers."
Foto: Instagram, arhivă, profimedia

Comentarii

Modifică Setările