Royals

„Am început să vorbim, un lucru a dus la altul şi am ajuns în pat!" Prinţesa Diana a avut o aventură cu John F. Kennedy Jr.?

„Am început să vorbim, un lucru a dus la altul şi am ajuns în pat!" Prinţesa Diana a avut o aventură cu John F. Kennedy Jr.?

Au avut o nuntă regală, dar mariajul lor nu a fost unul de basm. Uniunea lor a fost una nefericită şi presărată cu numeroase episoade de infidelitate. Charles şi Diana s-au separat în 1992 şi, în cele din urmă, au divorţat în 1996.

În timp ce erau căsătoriţi, Charles a avut o aventură cu fosta lui iubită, acum soţie, Camilla Parker Bowles, care era măritată la acea vreme. Diana a aflat ce se întâmplă între ei şi a recunoscut că şi ea a început să se vadă cu alte persoane, iar asta în timp ce era căsătorită cu prinţul. După ce s-au despărţit, publicul era încă interesat de viaţa ei şi de bărbaţii cu care se întâlnea. Paparazzii au continuat să-i urmărească fiecare mişcare, aşa că atunci când s-a întâlnit cu o altă persoană celebră a trebuit să organizeze o întâlnire secretă.

Persoana respectivă era John F. Kennedy Jr. La acea vreme, el se vedea cu Carolyn Bessette, aşa că, după ce s-a descoperit că el şi Diana se întâlniseră timp de o oră şi jumătate într-o cameră de hotel, zvonurile au început să zburde. Iată ce s-a întâmplat cu adevărat în timpul întâlnirii lor din 1995!

Simone Simmons, care îi vindeca energiile Dianei, a susţinut că prinţesa a avut o „întâlnire pasională” cu fiul fostului preşedinte şi i-a recunoscut acest lucru.

„Am început să vorbim, un lucru a dus la altul şi am ajuns în pat. A fost chimie pură ”, a spus Simmons că i-ar fi spus Diana.

Cu toate acestea, după ce fostul majordom al prinţesei, Paul Burrell, a aflat despre afirmaţiile lui Simmons, le-a etichetat drept „prostii”.

Asistenta lui JFK Jr. Rose Marie Terenzio, care l-a însoţit, de fapt, la hotel în ziua în care a întâlnit-o pe Diana, a relatat o versiune mult mai inocentă a poveştii decât cea spusă de Simmons.

Terenzio a explicat că cei doi au avut o întâlnire secretă, dar aceasta nu a avut la bază un motiv scandalos. “A vrut, de fapt, să discute cu Diana care urma să pozeze pentru coperta revistei sale politice, George. Cei doi nu s-au întâlnit şi nu au vorbit niciodată înainte de această întâlnire, aşa că Diana a vrut să-i vorbească faţă în faţă înainte de a fi de acord cu asta”.

Diana i-a respins oferta şi „i-a scris lui John o notă care spunea. „Mulţumesc foarte mult, dar nu pot face asta chiar acum.

Prinţesa Diana a murit în urma unui accident de maşină, la Paris, în 1997. Kennedy Jr. când avionul pe care îl pilota s-a prăbuşit în largul coastei Massachusettsului, în 1999.

 

Modifică Setările