News

"Am născut o fetiţă în pandemie". O binecunoscută actriţă din Game of Thrones a devenit mamă în mare secret

"Am născut o fetiţă în pandemie". O binecunoscută actriţă din Game of Thrones a devenit mamă în mare secret camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Surprize, surprize în pandemie pentru una dintre vedetele serialului Game of Thrones.

Este vorba despre actriţa Natalie Dormer, în vârstă de 39 de ani, care a anunţat că a născut o fetiţă, primul ei copil cu partnerul ei, David Oakes. Simpatica vedetă a adus pe lume fetiţa în luna ianuarie a acestui an, însă a ales să ţină secretă naşterea, împărtăşind vestea doar cu familia ei şi prietenii apropiaţi.

Natalie, care nu deţine un cont de social media, i-a dat vestea cea bună prietenei sale, Esther Rantzen, ieri, în cadrul podcastului That’s After Life.

Este lucrul perfect pe care-l poţi face în pandemie. Să rămâi însărcinată, să naşti un copil, a glumit actriţa în intervenţia sa. Natalie locuieşte în Richmond, sud-vestul Londrei, cu iubitul ei, actorul David Oakes, pe care l-a întâlnit în anul 2019. 

Actriţa a mărturisit că fetiţa ei, pe care a numit-o, în glumă, Bebeluş Covid, are doar trei luni şi este o minune de copil, chiar dacă nu o lasă pe proaspăta ei mamă să doarmă aşa cum o făcea înainte.

Natalie, al cărei cel mai important rol a fost cel al lui Margaery Tyrell începând cu sezonul doi al serialului Game of Thrones, s-a făcut cunoscută cu interpretarea lui Anne Boleyn în drama istorică The Tudors din anul 2007.

Comentarii

Modifică Setările