Love Story

„Am nevoie de sex ca să-mi menţin tenul perfect, dar prefer dragostea...” Joan Crawford & Clark Gable, aventura care era să distrugă Hollywoodul

„Am nevoie de sex ca să-mi menţin tenul perfect, dar prefer dragostea...” Joan Crawford & Clark Gable, aventura care era să distrugă Hollywoodul

Foarte dedicată meseriei, Joan Crawford îşi găsea, însă, timp şi pentru distracţie, având numeroase aventuri cu producătorii filmelor ei, regizorii şi, evident, partenerii ei de platou. Unul dintre aceştia şi cel mai însemnat dintre toţi a fost nimeni altul decât Clark Gable, alături de care a trăit o poveste de dragoste explozivă atât pe marele ecran, cât mai ales în viaţa reală.

Un curent electric mi-a traversat corpul”, povestea actriţa despre primul moment în care l-a văzut pe Gable. „Genunchii mi-au cedat... dacă nu m-ar fi ţinut de umeri, aş fi căzut imediat la podea”, a continuat cea care era deja un star în toată regula la acea vreme şi care le-a cerut producătorilor să îl distribuie pe Clark Gable în filmul ei din 1931, Dance, Fools, Dance. Trebuie să fi fost dragoste la prima vedere pentru amândoi sau cel puţin aşa i-a plăcut tot timpul actriţei să creadă.

N-a existat niciun dubiu cu privire la natura amoroasă a relaţiei lor. Da, au devenit iubiţi la scurt timp după ce s-au cunoscut, iar, idila lor a durat, on & off, decenii întregi, de-a lungul mai multor divorţuri şi mariaje (niciuna dintre căsnicii nu a fost, totuşi, între ei doi). „Am nevoie de sex ca să-mi menţin tenul perfect, dar prefer dragostea...”, spunea Joan Crawford cu gândul la marea iubire a vieţii ei, Clark Gable.

Modifică Setările