News

Amal a ieşit la plimbare cu unul dintre gemeni. Cât de mult seamănă bebeluşul cu George Clooney!

Amal a ieşit la plimbare cu unul dintre gemeni. Cât de mult seamănă bebeluşul cu George Clooney!

Unul dintre cele mai frumoase şi mai discrete cupluri de la Hollywood, proaspeţii părinţi George şi Amal Clooney au reuşit să-şi ţină copiii departe de ochii curioşilor. Gemenii Ella şi Alexander au venit pe lume pe 6 iunie, schimbându-le radical viaţa celor doi îndrăgostiţi. Aşa că marele actor Geroge a învăţat să schimbe scutece şi să încălzească biberoane şi, chiar dacă are 56 de ani, se descurcă bine în rolul de tată.

O singură dată au fost surprinşi cu copiii în landou, aceasta fiind dovada vie că micuţii există cu adevărat. Însă fotografiile de la distanţă  nu le-au putut dezvălui chipul. Acum, fanii cuplului au avut ocazia de a vedea şi prima fotografie cu unul dintre gemeni, la aproape 1 an de viaţă.

George şi unul dintre gemeni.

Amal a fost surprinsă ieşind din apartamentul său din New York, împreună cu mama ei, Baria Alamuddin, şi cu simpaticul ei bebeluş, Alexander sau Ella, aşezat în acelaşi scaun special. Pputem spune că prichindelul este bucăţică ruptă din George Clooney, semănndu-i ca o picătură de apă celebrului actor.

Chiar dacă Amal şi George nu au luat încă decizia de a-i prezenta în mod public pe gemenii lor, declară în presă că sunt foarte fericiţi şi vorbesc cu entuziasm despre acţiunile micuţilor.

Foto: Instagram OK! Magazine Ru, Arhiva OK!

Modifică Setările