News

Amal Alamuddin, stylish, dar atât de slabă: cum arată acum soţia lui Clooney

de admin

La şapte luni de la cea mai aşteptată nuntă a anului 2014 dintre George Clooney şi frumoasa avocată pentru drepturile omului, Amal Alamuddin, aceasta arată mult mai slăbită, stârnind speculaţii că presiunea celebrităţii şi agenda încărcată au afectat-o fizic.

Este una dintre cele mai invidiate femei din lume, atât pentru faptul că este soţia unui actor de liga întâi, dar şi pentru că are o carieră foarte promiţătoare de avocat internaţional, având relaţii cu oameni importanţi din lumea politică. Şi oamenii o admiră, ca şi noi, pentru imaginea ei mereu impecabilă şi stylish. Dar şi pentru silueta sa zveltă şi subţirică, de model.

Dar recent, apariţia brunetei de 37 de ani la braţul lui Clooney (53), alături de mama şi sora ei, în New York, a stârnit îngrijorare în rândul fanilor. Amal pare că a slăbit considerabil, acest lucru văzându-se foarte clar cu ţinuta sa casual, cu blugi evazaţi ce cădeau larg pe ea şi o bluză simplă, ce a scos în evidenţă alura osoasă a braţelor sale. Cu toate că încearcă să poarte haine cât mai simple şi lejere pentru a-şi ascunde formele discrete, soţia lui George este cu mult mai slabă decât acum 7 luni, când îi admiram silueta şi-aşa subţire la nunta ei celebră cu acesta.

Se speculează că presiunea vieţii în lumina reflectoarelor, cât şi cariera sa de succes care o poartă în întreaga lume şi-au lăsat amprenta şi pe imaginea ei tot mai delicată. Şi, cumva, ne aduce aminte de Angelina Jolie, soţia celui mai bun prieten al lui George, Brad Pitt, care a stârnit aceleaşi reacţii cu silueta sa.

Modifică Setările