News

Amal Clooney a plătit 8.000 de lire pentru o rezervă de lux într-un spital din Londra. Uite ce confort a avut!

Amal Clooney a plătit 8.000 de lire pentru o rezervă de lux într-un spital din Londra. Uite ce confort a avut!

51961388 Celebrities at the premiere of 'Hail, Caesar!' held at the Westwood Village theatre in Westwood, California on February 1, 2016. Celebrities at the premiere of 'Hail, Caesar!' held at the Westwood Village theatre in Westwood, California on February 1, 2016. Pictured: George Clooney, Amal Alamuddin FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876

Amal şi George Clooney au devenit pentru prima dată părinţi ieri, 6 iunie, când frumoasa avocată a dat naştere gemenilor Ella şi Alexander. Informaţia a fost dezvăluită chiar de unul dintre reprezentanţii celor doi, care a mărturisit şi cât de entuziasmat este Geroge de faptul că este tată.

Dacă ieri nu se cunoşteau detalii despre locul naşterii gemenilor, se pare că Amal s-a internat într-un spital de lux din Londra, acelaşi în care Cheryl îi ura bun venit pe lume copilului său în luna martie. Avocata a născut în Londra, tocmai pentru că acolo şi-a petrecut ultimele luni din sarcină, în reşedinţa familiei din capitala Marii Britanii.

George şi Amal şi-au întâmpinat gemenii la spitalul Chelsea and Westminster din Londra. Şi pentru că venirea pe lume a micuţilor lor a fost un eveniment unic în viaţă, a trebuit ca mămica să aibă parte de tot confortul posibil, confort pentru care soţii Clooney au plătit peste 8.000 de lire sterline. Fericita mămica s-a bucurat astfel de copiii săi într-o rezervă de lux şi a fost tratată cu somon afumat şi şampanie la micul dejun, numai o sticlă valorând 75 de lire sterline.

  

Maternitatea Kingsington Wing are 16 camere, toate cu băi proprii şi paturi personalizate, televizoare imense, frigidere şi Wi-Fi. Numai o camără normală costă peste 5.600 de lire sterline , în timp ce un pachet de îngrijire VIP se ridică la peste 9.100 de lire sterline.

Reprezentantul soţilor Clooney a spus că gemenii şi Amal sunt "sănătoşi, fericiţi şi bine". Acum că am văzut în ce condiţii de lux i-a adus pe lume pe copiii săi, în aripa de lux a spitalului, se pare că Amal a avut parte de un răsfăţ care o ajută să se recupereze mult mai repede după naştere.

Foto: Chelsea and Westminster Hospital, Arhiva OK

Modifică Setările