Fashion

Amal Clooney, în cel mai sexy outfit purtat de când a devenit mamă

Amal Clooney, în cel mai sexy outfit purtat de când a devenit mamă

New York, NY - Amal Clooney looks stunning black dress under a tan trench coat, heading to work on a sunny New York day. Pictured: Amal Clooney BACKGRID USA 9 APRIL 2018 USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

George Clooney chiar a dat lovitura! Şi-a pus pirostriile târziu, dar şi când a făcut-o... a ales pe cine trebuie! Soţia sa, avocata Amal Alamuddin, este una dintre cele mai stilate, dar şi sexy femei din lume. Amal Clooney (40) A devenit mamă în urmă cu un an, însă silueta ei nu trădează nimic. Amal Clooney se bucură de un trup ca de fotomodel. Iar stilul vestimentar îi complimentează şi mai mult trăsăturile şi silueta perfectă. Ieri, avocata a fost fotografiată în timp ce părăsea apartamentul din New York pentru a se îndrepta spre tribunal.

Pentru o astfel de ocazie, Amal a ales un outfit stilat, aşa cum ne-a obişnuit, însă şi foarte sexy. Ea a îmbrăcat o rochie neagră, de o lungime medie, care i-a venit ca turnată. Peste aceată rochie, Amal a purtat un trench nude, la fel de stilat, pe care l-a accesorizat cu o geantă neagră. Şi-a completat look-ul cu o pereche de ochelari de soare oversized şi o pereche de pantofi cu snake print. Sexy şi stylish, nu?

foto: Hepta

Modifică Setările