Fashion

Amal Clooney, în furou pe stradă!

Amal Clooney, în furou pe stradă!

Zilele acestea de vară sunt idilice pentru Amal şi George Clooney, care de ceva timp sunt în Italia, la reşedinţa lor de lângă lacul Como. Cei doi au fost gazda actorului Bill Murray, dar şi a familiilor lor, în ultima săptămână. Amal a purtat o rochie de mătase, ce semăna cu un furou. Tot cu familia lor i-au surprins şi paparazzi, luni, pe când au decis să ia masa în oraş. Ceea a atras atenţia, însă, a fost apariţia soţiei lui George Clooney. Amal (38) a ales să poarte la această cină târzie o ţinută ce ducea mult a... furou.

Desigur, Amal este o femeie sexy, iar acel furou a oferit fix această imagine, însă mulţi fani internauţi s-au grăbit să-i critice ţinuta avocatei, pe motiv că este prea de... budoar!

Ei bine, puţini sunt cei care ştiu că rochia din mătase purtată de Amal aparţine, de fapt, casei de modă Dolce & Gabbana şi că e la mare căutare acum, deci nici vorbă de vreo neglijenţă din partea soţiei actorului hollywoodian.

Una peste alta, George părea extrem de mândru că la braţul lui se află soţia lui, Amal, despre care întotdeauna are numai vorbe de bine.

În alte fotografii surprinse de paparazzi, cei doi apar într-un grup mare de oameni, alături de actorul Bill Murray şi familia acestuia, dar şi de rudele lor. O seară de pomină, aşadar!

Modifică Setările