Gossip

Amal Clooney, în război cu Julia Roberts!

de admin

Amal Clooney, în război cu Julia Roberts!

La mai puţin de un an de la nuntă, noul cuplu de aur al Holywoodului - George şi Amal Clooney - pare să aibă probleme. Şi încă unele serioase. Numele lor este... Julia Roberts. Câmpul de luptă: platourile de filmare a peliculei "Money Monster", în care George şi Julia sunt parteneri

Este limpede că noul proiect cinematografic în care s-a implicat George Clooney nu i-a căzut deloc bine soţiei sale, Amal. Şi sta fiindcă din distribuţie face parte şi una dintre cele mai aprige inamice ale sale, actriţa Julia Roberts. Se ştie că Julia este una dintre cele mai vechi prietene ale lui Clooney. Iar pariul ei că starul se va însura a doua oară e celebru. Atâta doar că, odată ce-a câştigat pariul, Julia a descoperit că nu-i place, de fapt, alegerea bunului său prieten.

Astfel că se pare că apele nu sunt deloc liniştite între Julia şi Amal. Iar aici este un cerc vicios. Căci, temându-se de influenţa Juliei asupra soţului său, Amal vine aproape în fiecare zi pe platourile de filmare din New York, aducând-o la disperare pe Roberts. "Amal a acaparat platourile de filmare împreună cu părinţii săi, Baria şi Ramzi, şi cu sora Tala. Julia este sătulă până peste cap de apariţiile nevestei lui George, care le întrerupe concentrarea. Şi uneori chiar filmările, fiindcă totul trebuie să se oprească atunci când apare ea. Roberts a ajuns chiar să se plângă producătorilor filmului despre Amal", a declarat o sursă din echipa de filmare pentru revista "Globe".

Foto: WENN

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările