News

Amal Clooney s-a întors la muncă şi este super sexy

Amal Clooney s-a întors la muncă şi este super sexy

New York, NY - Amal Clooney looks business ready on her way out for the day. Pictured: Amal Clooney BACKGRID USA 29 MARCH 2018 BYLINE MUST READ: North Woods / BACKGRID USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

Amal Clooney i-a adus pe lume pe copiii ei, gemenii Alexander şi Ella, în luna iunie a anului 2017 şi, la mai puţin de un an de când ea şi George Clooney au devenit părinţi, avocata s-a întors la muncă.

E de înţeles că jobul o solicită destul de mult, mai ales că îşi petrece timpul în instanţă pentru a-şi apăra clienţii, dar chiar şi aşa Amal a lucrat până în ultimul trimestru de sarcină, încântându-i pe fanii săi cu apariţiile fashion de gravidă. Şi acum, la 9 luni de când a născut, a revenit la muncă, super în formă.

Ca o mamă modernă, Amal nu a stat prea mult în concediul postanal, semn că gemenii sunt pe mâini bune acasă. Dacă în weekend a apărut alături de soţul său, actorul George Clooney, la un marş în Washington D.C, cei doi fiind cu zâmbetul pe buze şi apărând ca nişte îndrăgostiţi în primele luni de relaţie, joi, Amal a fost gata pentru muncă.

Arată extrem de bine pentru că nu a luat prea mult în greutate pe perioada celor 9 luni de sarcină. Amal are o siluetă trasă prin inel şi a purtat cea mai fashion ţinută office. A ales să poarte un deux-pieces nude, cu fustă midi şi un sacou cu guler rotund şi naturi mari, alături de pantofii stiletto şi o geantă maxi. Ochelarii de soare statement nu au lipsit. Simplu şi rafinat!

Foto: Hepta

Modifică Setările