News

Amal Clooney se pregăteşte să nască

Amal Clooney se pregăteşte să nască

Amal Clooney arriving at chatham house.

Pictured: Amal Clooney Ref: SPL1457706 290317
Picture by: Greg Sirc / Splash News

Splash News and Pictures
Los Angeles:310-821-2666
New York:212-619-2666
London:870-934-2666
[email protected]

A început numărătoarea inversă! Mai sunt doar câteva zile până când George Clooney şi soţia sa, avocata Amal Alamuddin, îşi vor strânge în braţe gemenii. Se aşteaptă să nască în orice moment George Clooney a dezvăluit, zilele trecute, că a fost nevoit să anuleze călătoria în Yerevan, Armenia, de weekendul trecut, pe motiv că soţia sa a intrat în ultima săptămână de sarcină.

Actorul a realizat un video prin care şi-a cerut scuze că nu poate să fie prezent la ceremonia de decernare a premiului Aurora Price for Awakening Humanity, noaptea trecută, căci se teme ca soţia sa să nu nască în lipsa lui.

”Chiar mi-aş fi dorit să fiu prezent, însă dacă aş fi fost acolo când soţia mea i-ar fi adus pe lume pe gemeni, n-aş fi mai putut veni acasă”, a glumit actorul, care, anul trecut, a fost prezent la eveniment, făcând parte din juriu.

Cât despre Amal, un apropiat a declarat că este nerăbdătoare să-şi strângă copiii în braţe şi că, zilele acestea, şi le petrece doar acasă. ”Amal e bine. E sănătoasă, încântată şi abia aşteaptă să devină mamă. O ia uşurel zilele astea. Este, oficial, în concediu de maternitate. Numără zilele. În fiecare zi îşi spune <<O să se întâmple astăzi. Presimt că azi e ziua cea mare>>, şi apoi nu se mai întâmplă”, povesteşte o sursă din anturajul avocatei.

 foto: arhivă

Modifică Setările