Gossip

Amal şi George Clooney divorţează? Dovezile că nu mai formează un cuplu

Amal şi George Clooney divorţează? Dovezile că nu mai formează un cuplu camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

După patru ani de mariaj, starul hollywoodian şi soţia sa, avocata Amal Alamuddin, au decis să meargă pe drumuri separate în viaţă. O spun ziarele de scandal, care au strâns mai multe dovezi care să susţină această ipoteză.

Deşi sunt fericiţii părinţi a unei perechi de gemeni, Amal şi George nu mai au linişte împreună. Primul semn ar separării lor iminente ar fi faptul că cei doi n-au sărbătorit împlinirea a patru ani de la căsătorie, George fiind la kilometri distanţă de soţia ei. În timp ce Amal se afla în New York, George Clooney petrecea timpul cu Rande Gerber prin Los Angeles.

Şi asta nu e tot! Ultima oară când au fost surprinşi de paparazzi împreună a fost pe 11 august, în Italia. De atunci, cei doi soţi par că evită să mai fie văzuţi împreună. Ba chiar şi la nunta Prinţului Harry, din mai, cei doi soţi au dat de bănuit în legătură cu relaţia lor. În timp ce George petrecea cu prietenii lui Harry, Amal stătea într-un colţ ”singuratică şi neprietenoasă”.

De altfel, separarea lor ar fi şi motivul pentru care nu s-au prezentat la nunta Prinţesei Eugenie cu Jack Brooksbank, deşi George este şeful lui Jack. Cei doi au preferat să evite să apară împreună la un eveniment atât de mediatizat, dat fiind faptul că relaţia dintre ei nu mai este OK.

Care ar fi motivul? Stilul de viaţă al lui George Clooney, care o scoate din minţi pe Amal. Chipurile, avocata este îngrijorată că actorul îşi riscă viaţa pe motocicletă, neţinând cont de faptul că acum este tată a doi copii. Mai mult de atât, faptul că petrece mai tot timpul şi că ajunge târziu acasă, nu ajută în niciun fel relaţia dintre ei. ”Amal nu vrea ca George să iasă târziu cu prietenii lui şi să ajungă târziu acasă şi să-i trezească pe gemeni”, spune o sursă din anturajul lor.

Modifică Setările