News

Amalia Enache, despre tatăl copilului ei, într-un interviu sincer

Amalia Enache, despre tatăl copilului ei, într-un interviu sincer

De când a anunţat că este însărcinată, presa autohtonă a tot încercat să afle cine este bărbatul alături de care ştirista urmează să devină mamă pentru prima dată.

amalia enache

Însă cum Amalia duce, totuşi, o viaţă discretă, nici măcar paparazzi n-au reuşit să descopere cine este tatăl copilului ei. Cele mai multe informaţii în acest sens vin tot de la vedeta, Amalia acceptând recent să acorde un interviu sincer site-ului Life.ro, în care să vorbească despre viaţa ei de viitoare mămică, dar şi despre misteriosul bărbat.

Din păcate, nici de data aceasta nu a spus vădit despre cine este vorba, însă a precizat că este vorba de un bărbat cu care trăieşte o iubire savuroasă şi că nu este din România, ci din America de Sud.

Mai mult de atât, Amalia a precizat că acesta i-a fost, şi este în continuare, aproape pe parcursul sarcinii, acesta mergând cu ea la controalele medicale şi fiind cel cu care Amalia a împărtăşit toată această bucurie. ”La prima ecografie, tatăl copilului s-a emoţionat foare tare, eu în schimb eram relaxată şi veselă.”, a declarat Amalia pentru respectivul site.

Amalia a mai povestit şi că poartă într-adevăr un inel special pe deget, dăruit de tatăl copilului ei, însă nu a vrut să spună clar dacă este vorba de un inel de logodnă sau nu, mulţumindu-se să precizeze că este vorba de unul special: ”Da, este un inel de angajament de creştere a copilului, angajament că suntem părinţi pe viaţă. Este un inel despre care la început nu am ştiut ce înseamnă. Am aflat de la creatoarea lui că este un inel care simbolizează sarcina. Are şi el, inelul o poveste…”

Amalia şi tatăl copilului ei au decis ca pe fetiţa lor s-o cheme Alma.

foto: Sorin Stana

Modifică Setările