News

Amalia Enache şi-a botezat fetiţa chiar de Crăciun FOTO&VIDEO

Amalia Enache şi-a botezat fetiţa chiar de Crăciun FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Vedeta Ştirilor Pro TV şi-a creştinat fiica în zi de mare sărbătoare, ca să-i poarte noroc în viaţă.

Amalia Enache Alma botez

Amalia Enache (39) a ales ca botezul fetiţei sale, Alma (4 luni şi jumătate), să aibă loc chiar de Crăciun. Slujba de creştinare a avut loc într-o mare discreţie, aşa cum ne aşteptam, vedeta de televiziune făcând publică vestea abia la două zile după eveniment, prin câteva postări elocvente.

Din imagini, se observă că Amalia Enache a ales Catedrala romano-catolică Sfântul Iosif, unde altarul a fost decorat cu doi brazi împodobiţi.

Botezul n-a fost urmat de o petrecere, aşa cum se obişnuieşte, iar invitaţii au fost rugaţi să aducă doar daruri simbolice şi să-i scrie Almei o scrisoare, pe care Amalia i-o va citi peste ani.

Evident, de la un astfel de eveniment nu puteau lipsi prietenii şi colegii de breaslă ai Amaliei, Corina Caragea şi Dragoş Bucurenci.

Inedit este faptul că vedeta Pro TV nu se grăbeşte să se întoarcă la pupitrul ştirilor, dimpotrivă, vrea să-i dedice cât mai mult din timpul ei fiicei sale, iar această relaţie mamă-fiică va continua să se scrie, pentru următoarele luni, în America de Sud, unde Amalia Enache vrea să se refugieze de iarnă.

De altfel, tot acolo era şi când a aflat că e însărcinată, mai precis în Uruguay. Şi tot acolo i-a ales şi numele, Alma, care înseamnă "suflet" în limba spaniolă - mai ales că tatăl fetiţei este sudamerican.

Cu siguranţă, acest Crăciun va rămâne sărbătoarea preferată a familiei Amaliei, când micuţa Alma  a primit darul botezului.

Modifică Setările