Vedete

Amalia Enache şi-a luat fetiţa în vacanţă în India FOTO&VIDEO

Amalia Enache şi-a luat fetiţa în vacanţă în India FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 18 poze

Ca la fiecare început de an, vedeta Ştirilor Pro TV fuge din ţară într-un loc însorit şi exotic.

De această dată, Amalia Enache n-a mai trecut Oceanul spre America de Sud, dar a călătorit tot spre un alt continent: Asia. Destinaţia aleasă pentru această vacanţă este India, cu fascinantele sale arome şi culori.

Amalia Enache şi fetiţa sa, Alma, se bucură zilele acestea de o nouă vară în plină iarnă septentrională. Temperaturile ridicate din India a dictat şi garderoba de călătorie, vedeta Pro TV şi fetiţa sa făcându-ne surpriza de-a apărea într-o versiune vestimentară mini me, cu rochiţe înflorate similare.

Oricum, remarcăm deja cochetăria precoce a Almei, căreia îi place totodată să şi pozeze întocmai ca o mică vedetă.

De-a lungul celor câteva zile petrecute în regiunea hindusă Kerala, numită şi Kaşmirul din Sudul Indiei, Amalia Enache şi fiica sa au descoperit atât frumoasa plajă din Marari, cât şi facinantele plantaţii de ceai din Munnar, laolaltă cu frumuseţea traiului simplu al localnicilor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#kerala #india #fisherman

A post shared by Amalia (@amaliaenache) on

De altfel, cândva ales drept reşedinşa de varp de guvernanţii indieni, Munnar mai păstrează aerul specific al plantaţiilor coloniale britanice.

Dar pentru că vacanţa înseamnă şi distracţie, mai ales pentru cei mici, Alma s-a entuziasmat la vederea jucăuşelor maimuţe, dar şi a elefanţilor pofticioşi, pe care i-a hrănit cu fructe. (vezi şi galeria foto)

Modifică Setările