Body & Soul

Amalia Năstase a luat o decizie drastică: „Nu mai suport să fiu grasă“! Cu ce dietă slăbeşte?

Amalia Năstase a luat o decizie drastică: „Nu mai suport să fiu grasă“! Cu ce dietă slăbeşte? camera-retro icon Vezi galeria 13 poze

După ce-a devenit a treia oară mamă, fostei soţii a lui Ilie Năstase i-a fost greu să revină la silueta de odinioară şi s-a îngrăşat 30 de kilograme. Acum, însă, s-a hotărât: este la regim!

Deranjată de criticile primite la adresa noii sale constituţii corporale, dar şi tânjind probabil după vechea sa siluetă şi după hainele sale sexy, Amalia Năstase a spus "STOP, de azi vreau să slăbesc!". Şi, ca demersul să aibă o greutate şi mai mare, a decis ca punct de start al regimului său data de 8 martie, când femeile se simt cele mai frumoase şi cele mai iubite. 

Aşa se face că, în mesajul său public, postat pe reţelele de socializare, Amalia Năstase a explicat clar şi de ce a ajuns să acumuleze atâtea kilograme în ultimii ani, dar şi ce anume intenţionează să facă pentru a slăbi:

"Totul a început acum patru ani, când metabolismul meu s-a hotărât să ia o pauză. Kilogramele au început să se adune. Iar stima de sine să scadă. Era a treia sarcină şi metabolismul meu mi-a făcut cadou 30 de kilograme pe care mi le-a lăsat ca pe nişte pietre de moară. Bineînţeles că am încercat diverse diete şi modalităţi de a slăbi, dar efortul era mult mai mare decât numărul de kilograme pierdute. Iar cu fiecare dietă nereuşită, foamea venită din frustrare era şi mai mare. Doctorii la care mergeam îmi spuneau fie că “aia e, vârsta, nu aveţi ce să faceţi ca să fiţi ca înainte”, fie că operaţia de tăiere a stomacului ar fi singura soluţie. Am exclus vehement o intervenţie foarte la modă în ultimul timp despre care am o părere extrem de rezervată când le este făcută persoanelor ce nu suferă de obezitate morbidă. Iar resemnarea nu a fost niciodată pentru mine o opţiune. Aşa că azi am hotărât, cu ajutorul unor oameni care au la activ schimbarea a sute de vieţi, să încerc să schimb ce alţii consideră că nu se poate schimba", a scris Amalia Năstase în mesajul său.

"În aceşti patru ani m-am simţit tot timpul un om slab, blocat în corpul unui om supraponderal şi a venit momentul să schimb asta. Împreună cu prietenii mei de la Cronos Med şi cu ajutorul medicului Ruxandra Pleşea şi doctorului Giuseppe Castaldo, creatorul dietei oloproteice, voi începe regimul de 21 de zile în care voi renunţa complet la carbohidraţi şi în care voi avea grijă, cu diverse tratamente corporale, să menţin tonicitatea pielii, prima care suferă atunci când pierdem în greutate. Am ales să fac publică această încercare pentru că ştiu foarte multe femei care au trecut de 40 de ani şi cărora li se spune că ar trebui să îşi ia adio de la corpul lor de la 30 de ani, pentru că nu-l vor mai avea niciodată. Eu aş vrea să reuşesc să dovedesc contrariul, să reuşesc să arăt mai bine că acum 10 ani."

Regimul cu care slăbeşte Amalia Năstase

Ca să arate că s-a ţinut de cuvânt, Amalia Năstase îşi ţine la curent zilnic fanii internauţi cu programul său de slăbit, numit dieta oloproteică.

"Am început dieta personalizată cu o linguriţă de ulei de cocos şi un shake cu integratori alimentari, care îmi vor ţine loc de mic dejun şi cină, pentru 28 de zile."

Ce poate mânca în restul zilei?

"De exemplu, la prânz, lista dr. Giuseppe Castalado conţine variante de legume la alegere sau parţial combinate, dar nu într-o cantitate mai mare de 200 de grame, de: broccoli, anghinare, conopidă, castraveţi, ciuperci, salată verde, vinete, roşii de salată, napi, ridichi, ţelină, spanac, varză creaţă sau dovlecei, zucchini. Alături de carne de vită, viţel, piept de pui sau de curcan, muşchi de porc slab, doradă, cod sau somon sălbatic, creveţi, calamari, caracatiţă, şi acestea în gramaje precise, cuprinse între 180 şi 280 de grame."

"În a doua zi de dietă am făcut un test de intoleranţă alimentară şi apoi o perfuzie IV cu vitamina C şi cu B-uri pentru întărirea imunităţii. Nu sunt obligatorii, dar sunt binevenite", explică Amalia Năstase.

Iată ce a spus şi în emisiunea lui Cătălin Măruţă despre dieta oloproteică, adusă în România de dr. Giuseppe Castalado şi detaliată în cadrul unui eveniment la clinica Cronos Med din Bucureşti. (vezi ce personalităţi au luat parte la eveniment în galeria foto)

Modifică Setările