News

Amalia Năstase, despre unul dintre cele mai delicate momente din viaţa sa. Se întâmpla în facultate: ”Am fost distrusă!”

Amalia Năstase, despre unul dintre cele mai delicate momente din viaţa sa. Se întâmpla în facultate: ”Am fost distrusă!” camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Amalia Năstase a făcut carieră în domeniul comunicării, dar puţini ştiu că fosta soţie a lui Ilie Năstase a terminat Finanţe Bănci. Iar până de curând, nimeni nu a ştiu că ambiţioasa brunetă a trăit în facultate unul dintre cele mai ruşinoase momente din viaţa ei, aşa cum singură a declarat.

Amalia Năstase a devenit celebră prin intermediul mariajului cu Ilie Năstase, fapt pe care nu l-a contestat niciodată. Nu s-a limitat, însă, la a fi soţia unuia dintre cei mai mari tenismeni ai lumii, şi a făcut carieră în domeniul comunicării.

Puţini ştiu însă că bruneta în vârstă de 45 de ani a terminat ASE, Facultatea de Finanţe Bănci. Şi mai puţini sunt cei care ştiau, până recent, că Amalia a traversat în facultate un moment greu pentru orice student: a rămas repetentă.

Amalia Năstase

Vedeta  a povestit la podcastul lui Mihai Petre cum a ajuns în această situaţie şi cât de tare a marcat-o experienţa neplăcută. 

”La facultate am repetat un an. Am rămas repetentă pentru programare. Noi la facultate făceam chestii din neanturile istoriei. Eu, de capul meu, am învăţat să scriu un software, dar în acelaşi timp rămâneam repetentă pentru că nu puteam să învăţ un limbaj de programare arhaic pe care nu trebuia să îl înveţe un student la Finanţe Bănci, trebuia să-l înveţe cineva care face programare. Am fost distrusă pentru că am rămas repetentă. (...) Ruşinea cuvintelor ”rămâi repetent”... Ţin minte că la un moment dat mi-am băgat mâna în păr şi am rămas cu un smoc de păr de stres şi de ruşine pentru că am rămas repetentă”, a mărturisit Amalia Năstase. 

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările