News

Amalia Năstase: „Toma este noul meu început“

Amalia Năstase: „Toma este noul meu început“

Topită după mezinul ei, fosta soţie a lui Ilie Năstase redescoperă bucuria de-a vedea lumea prin ochii unui bebeluş. Amalia Năstase e o femeie împlinită. Amalia Năstase este o femeie împlinită. Acum cinci luni, ea şi Răzvan Vasilescu au devenit părinţii unui băieţel sănătos, iar de atunci vedea viaţa cu alţi ochi. Aceasta a vorbit pentru site-ul Alistmagazine.ro despre întreaga experienţă, dar şi despre cum i-a schimbat Toma viaţa.

„Băieţelul meu care a venit pe lume acum 5 luni este noul meu început. A venit să ne înveţe ce am uitat în ultimii ani. A venit să ne înveţe că cel mai important lucru este sufletul, nu formele din jurul nostru. Copiii sunt cei care ne arată cum trebuie preţuită viaţa. Ei trăiesc şi se bucură de fiecare moment. Nu avem decât să învăţăm de la ei şi să încetăm să încercăm să îi schimbăm şi să facem din ei niste roboţei serioşi care să se înroleze în rândurile plătitorilor de rate la bancă şi care să fie următoarele capete în pământ pe drumul spre şi dinspre serviciul pe care îl detestă“, a declarat Amalia Năstase.

Amalia Năstase a fost căsătorită cu Ilie Năstase timp de şapte ani şi i-a dăruit două fiice. După divorţul din 2010, ea şi-a refăcut fviaţa alături de Răzvan Vasilescu.

fiul Amaliei Nastase, Toma
Toma, fiul Amaliei Năstase şi al lui Răzvan Vasilescu.
Modifică Setările