News

Amalia Năstase vrea să facă şi nuntă, nu doar botez

Amalia Năstase vrea să facă şi nuntă, nu doar botez

La aproape 40 de ani, fosta soţie a lui Ilie Năstase se pregăteşte pentru venirea pe lumea a celui de-al treilea copil al său. Ea şi iubitul său, Răzvan Vasilescu, ştiu deja ce sex are copilul şi i-au ales şi numele de botez.

De câţiva ani, Amalia Năstase (39) are o relaţie cu partenerul său de afaceri, Răzvan Vasilescu (35), dar de-abia acum, când cei doi urmează să devină părinţi, şi-au făcut publică legătura.

Însărcinată în patru luni, Amalia a ales numele copilului şi vrea să ajungă, în curând, în faţa altarului.

„Bănuiesc că vom instituţionaliza această legătură, pentru că un copil vrea să fie cu mama, cu tata, cu acte. Sigur mergem şi la biserică“, a vorbit Amalia Năstase la Prima TV despre planurile ei de nuntă.

„Sarcina evoluează bine. Am făcut destule ecografii. O să fie un băieţel din câte ştim până acum, că se poate schimba. Sigur va fi o provocare, chiar suntem toţi foarte curioşi cum va fi să ai un bebe băiat, pentru că ei sunt mai energici şi mai apropiaţi de mamă. Eşti ocupat tot timpul, nu stai să dai foarte multă atenţie fiecărui detaliu al sarcinii şi trece mai repede. Noi ne gândiserăm la nişte nume, dar au venit fetele şi au schimbat. Ele sunt într-un concurs de nume amândouă şi nu ştim cum se va numi acest copil. Eu cred că va avea două după câte văd, pentru că trebuie să le împăcăm pe amândouă dacă nu au acelaşi nume la sfârşit. Când eram mică eram foarte nefericită pentru că nu mai era nimeni Amalia... Să fii diferit este de preferat. Bănuiesc că va fi un nume diferit, dar cred că va avea şi un nume de sfânt“, a dat ea detalii legate de opţiunile la care se gândesc.

Amalia a fost soţia lui Ilie Năstase timp de 7 ani, mariajul lor destrămându-se în 2010. Aceasta i-a dăruit starului tenisului mondial două fete: pe Alessia (8) şi pe Emma (6).

„Alessia, cea mai mare dintre ele, vrea să urmeze o carieră în PR, la fel ca şi mine, în timp ce Emma ia lecţii de canto şi vrea să devină cântăreaţă. Deşi are 6 ani, ştie să cânte la pian, a învăţat să citească notele muzicale şi este foarte serioasă, ceea ce mă încântă. Este o calitate foarte importantă care o va ajuta pe viitor“, a vorbit Amalia Năstase despre aptitudinile fiicelor sale.

Foto: pagina personală

Modifică Setările