News

Amanda Bynes, de la idolul adolescentelor la actriţa de nerecunoscut

Amanda Bynes, de la idolul adolescentelor la actriţa de nerecunoscut

Ea a avut, probabil, cea mai şocantă transformare de-a lungul anilor. A fost, într-adevăr, asemenea lui Lindsay Lohan, Macaulay Cukin, un copil – actor minune, pentru care orice ar fi prevăzut un viitor de succes. Evoluţia ei în ani Din păcate, Amanda a călcat strâmb, asemenea celor menţionaţi anterior, şi viitorul său în cinematografie s-a curmat subit. De altfel, părinţii s-au văzut nevoiţi să-i anunţe retragerea, căci ea se găsea la acea vreme în diverse centre de reabilitare, luptându-se cu dependenţa de alcool şi droguri.

În prezent, nu mai urmează niciun tratament, deşi lupta cu astfel de dependenţe este una constantă. Paparazzi au surprins-o ieri, la cinci luni de la ultima ei apariţie publică, şi trebuie să recunoaştem că deşi arată mai bine decât în anii trecuţi, aspectul ei fizic este în continuare departe de cel pe care îl avea atunci când juca în filme precum ”What I like about you”, ”She`s the man” sau „What a girl wants”.

amanda
Amanda, în prezent

Acum este brunetă, având părul de-o lungime medie, se luptă în continuare cu kilogramele în plus şi pare că s-a obişnuit cu ideea că n-o să mai fie niciodată ce-ar fi putut fi. Mda, păcat!

foto: Pinterest, Hepta

Modifică Setările