Gossip

Amante celebre care au distrus căsnicii

Au avut pretenţii obişnuite, nu şi-au dorit nimic mai mult decât un bărbat alături de care să-şi ridice o casă şi urmaşi care să le întregească ca femei. Cel puţin asta au susţinut unele amante renumite. Ele s-au bucurat de fericirea dobândită, cu toate că lumea le-a arătat cu degetul pentru că au distrus căsniciile unor celebrităţi.

Angelina Jolie

Actriţa i l-a suflat Laurei Dern de sub nas pe Billy Bob Thornton, cu care a avut apoi o relaţie cât se poate de intensă. După câţiva ani buni, Angelina Jolie a repetat figura. Doar că de data asta a ţintit mai sus şi l-a ales pe unul dintre cei mai arătoşi bărbaţi de la Hollywood, Brad Pitt, care era însă însurat la acea vreme cu vedeta serialului de comedie Friends, Jennifer Aniston.


Tori Spelling

Vedeta din serialul „Beverly Hills, 90210” a fost cauza despărţirii dintre Dean McDermott şi soţia lui, Mary Jo, care erau pe atunci proaspeţii părinţi ai unui bebeluş adoptat. Tori, fiica faimosului producător de la Hollywood, Aaron Spelling, a apreciat atât de mult dovada de iubire pe care Dean i-a făcut-o odată cu divorţul de Mary Jo, încât i-a dăruit acestuia nu numai o căsnicie lipsită de griji materiale, dar şi o carieră înfloritoare în Cetatea Filmului.


Camilla Parker Bowles

Camilla Parker Bowles a fost cea care l-a împins pe Prinţul Charles la trădare la cel mai înalt nivel. El şi-a înşelat soţia, pe sensibila Lady Di, care, pe timpul vieţii ei, a fost foarte afectată de infidelitatea partenerului ei. După dispariţia Dianei, Camilla şi Prinţul şi-au oficializat relaţia şi trăiesc şi acum fericiţi împreună.


LeAnn Rimes

Cântăreaţa a distrus căsnicia actorului Eddie Cibrian cu Brandi Glanville, în urma căreia au rezultat doi copii. Cei doi soţi s-au despărţit în iulie 2009, după câteva luni bune de când circulau zvonuri ale infidelităţii lui Eddie. După ce Cibrian a recunoscut relaţia extraconjugală în august 2009, el a şi intentat divorţul.


Oksana Grigorieva

Mariajul de 28 de ani al lui Mel Gibson cu Robyn s-a dus pe apa sâmbetei în momentul în care Oksana a rămas însărcinată cu copilul actorului. Din păcate nici povestea de dragoste dintre actor şi rusoaică n-a avut un final fericit. La numai câteva luni după ce s-a născut copilul celor doi, Gibson şi Grigorieva şi-au încheiat în scandal relaţia, unul dintre motivele invocate fiind aventura pe care se pare că a avut-o Mel în timp ce formau încă un cuplu.

Comentarii

Articole asemănătoare

Gossip

Ce i-a scris Jen Aniston lui Brad Pitt într-un bileţel? 

Odată ce a primit inelul de logodnă de la iubitul său, actriţa se simte împăcată cu trecutul său amoros. Tocmai de aceea i-a trimis fostului ei soţ un bilet, în care şi-a revărsat sufletul.

FOTO: Kate Winslet, mândră de fizicul ei

Gossip

FOTO: Kate Winslet, mândră de fizicul ei

Actriţa britanică arată minunat într-o campanie publicitară în care s-a implicat recent şi le încurajează pe femeile din întreaga lume să-şi accepte silueta, indiferent de dimensiuni.

Gossip

Angelina Jolie pregăteşte o surpriză de proporţii în 2012

După ce, în 2011, şi-a făcut debutul regizoral, partenera lui Brad Pitt plănuieşte să aibă un succes la fel de mare, dar în viaţa de familie.

Gossip

Angelina Jolie, între Brad Pitt şi fostul soţ

Nu numai Brad Pitt a sprijinit-o pe partenera sa la premiera celui mai recent film al său, ci şi fostul soţ al actriţei, Jonny Lee Miller, şi-a făcut apariţia la eveniment, spre stupoarea tuturor.

Gossip

Brad Pitt îl urăşte pe iubitul lui Jennifer Aniston

Surse apropiate celebrului actor susţin că acesta nu-l suportă pe Justin Theroux, scenaristul care a devenit de curând febleţea vedetei din serialul „Prietenii tăi”. Fostul soţ al lui Jennifer Aniston se gândeşte doar la binele acesteia!

Brad Pitt, nedespărţit de asistenta sexy

Gossip

Brad Pitt, nedespărţit de asistenta sexy

În timp ce partenerul Angelinei Jolie filmează pentru „World War Z”, frumoasa lui asistentă nu-l scapă pe acesta din ochi şi, mai mult de atât, este responsabilă cu asigurarea bunei dispoziţii pe platoul de filmare.

Gossip

Brad Pitt i-a dat un ultimatum Angelinei: „Nu ne mai extindem familia până la nuntă!”

După şase copii şi şase ani petrecuţi împreună, a reuşit oare Brad s-o convingă pe iubita sa să se căsătorească?! Se pare că da! Însă actriţa pune condiţii!

Gossip

Jennifer Aniston şi Courteney Cox nu-şi mai vorbesc

Cele două actriţe au devenit prietene la cataramă în 1994, când şi-au început colaborarea la serialul „Friends”. Acum, însă, există destui apropiaţi de-ai vedetelor care susţin că relaţia lor s-a degratat tot mai mult în ultimul timp.

Gossip

Angelina Jolie a ajuns la 45 de kg!

La Festivalul de Film de la Cannes, a atras atenţia tuturor cu silueta ei filiformă. Însă posibila cauză pentru pierderea în greutate a actriţei – consumul de droguri – a înspăimântat pe toată lumea. Revista „Star” atrage atenţia asupra condiţiei fizice pe care Angelina o afişează