Gossip

Amber, arestată după o ceartă cu fosta. Noi scene violente în cazul Heard-Depp

Amber, arestată după o ceartă cu fosta. Noi scene violente în cazul Heard-Depp

NEW YORK - NOVEMBER 16: Amber Heard and Tasya Van Ree attend the Society of Sloane-Kettering Cancer Center's 2010 fall party at Four Seasons Restaurant on November 16, 2010 in New York City. (Photo by Donna Ward/Getty Images)

După câteva zile în care părea că nimeni nu mai are nimic de spus în scandalul Depp-Heard, iată că apar noi detalii scandaloase din relaţia lui Amber cu fotografa Tasya van Ree, care confirmă caracterul violent al actriţei. Amber Heard şi Tasya Van Ree Astfel, potrivit TMZ, Amber ar fi fost reţinută şi chiar închisă pentru violenţă domestică, după ce ea şi Tasya ar fi avut o ceartă aprinsă pe aeroportul Seattle-Tacoma, în urmă cu şapte ani.

Se pare că-ntr-un moment de furie, Amber a atacat-o pe cea care îi era iubită, în mijlocul aeroportului, în faţa a sute de necunoscuţi. Ieşirea violentă a costat-o pe actriţă libertatea, aceasta fiind reţinută pentru 24 de ore de către poliţia din Seattle. Ulterior, aceasta a ajuns în faţa unui judecător, care a decis, însă, că din moment ce cele două nu au reşedinţa în Seattle, cazul să fie judecat în California.

O informaţie care n-o ajută deloc pe actriţă să-şi construiască cazul împotriva lui Depp, acuzat recent că ar fi fost violent faţă de soţia sa.

Însă, acestea nu sunt singurile informaţii scandaloase ce-au ieşit la iveală recent! Astăzi, DailyMirror, printr-o sursă anonimă, susţine că Amber şi Johnny au mai avut o ceartă violentă şi-n 2013, în Japonia. Informaţii care susţin pledoaria lui Amber în acest caz al violenţei domestice împotriva lui Johnny Depp, dacă e să fie adevărate.

Această sursă citată de publicaţia amintită anterior menţionează că incidentul violent a avut loc la bordul avionului cu care călătoreau şi că Johnny se afla sub influenţa alcoolului şi a drogurilor.

”Comportamentul lui era impredictibil. Amber nu voia să fie în preajma lui. Dar nu avea unde să se ducă decât în baie şi s-a dus. Ea s-a întors din baie tocmai când au aterizat. (...) Restul călătoriei a fost un dezastru complet – Johnny a continuat să bea”, este declaraţia sursei, care a mai precizat că alături de cei doi se aflau şi Lily-Rose şi Jack, cei doi copii ai lui Johnny Depp şi ai Vanessei Paradis.

amber-heard-2a-435
Amber îl acuză de violenţă domestică pe Johnny Depp

Despre acest ultim incident, Amber vorbeşte în mesajele pe care le-a făcut publice recent, în care chipurile vorbeşte cu asistentul lui Johhny Depp: ”A făcut asta de mai multe ori înainte. În Tokyo, pe insulă, în Londra (îţi aminteşti de asta?) şi-ntotdeauna am rămas. Mereu am crezut că se va face bine... Apoi, la fiecare 3 săptămâni sau o lună, sunt în aceeaşi poziţie”

Modifică Setările