News

Amber Heard a purtat cea mai decoltată rochie care i-a lăsat bustul la vedere

Amber Heard a purtat cea mai decoltată rochie care i-a lăsat bustul la vedere

CANNES, FRANCE - MAY 10: Actress Amber Heard attends the screening of "Sorry Angel (Plaire, Aimer Et Courir Vite)" during the 71st annual Cannes Film Festival at Palais des Festivals on May 10, 2018 in Cannes, France. (Photo by Andreas Rentz/Getty Images)

Amber Heard a făcut senzaţie în prima ei zi pe covorul roşu de la Cannes, într-o rochie foarte îndrăzneaţă. A purtat cel mai adânc decolteu care aproape că i-a lăsat sânii în întregime la vedere, o rochie care i-a acoperit doar parţial nurii, cu decolteu adânc în V şi cu bretele în formă de X pe spate.

Invitată la premiera filmului "Sorry Angel", Amber i-a făcut concurenţă serioasă Irinei Shayk care şi-a lăsat lenjeria intimă acasă pentru a purta o rochie cu decupanje  pe picior şi pe şolduri.

Amber, 32 de ani, a ales o rochie de prinţesă modernă, una neagră, cu imprimeu floral, în care a arătat foarte bine. Nu se mândreşte ea cu cei mai mari şi frumoşi sâni, ca ai lui Kim Kardashian, dar cu siguranţă rochia decoltată s-a potrivit perfect pe trupul ei de model, fără a arăta vulgar, ci simplu, glamour. Creaţia Valentino parcă a fost gândită special pentru Amber Heard.

Actriţa şi-a lăsat tatuajele la vedere, iar mahiajul a fost şi el unu dramatic, cu glitter aplicat sub ochi. Cât despre coafură, se pare că la modă sunt concurile nefinisate şi coafurile lejere.

Foto: Getty Images

Modifică Setările