Gossip

Amber Heard, ”consolată” de miliardarul Elon Musk?

Amber Heard, ”consolată” de miliardarul Elon Musk?

În ultimele zile, paparazzi au surprins-o, pe stradă, pe Amber Heard tot mai slăbită şi mai tristă. Totuşi, în privat, actriţa pare să aibă moralul mai ridicat decât lasă să se vadă. Nu vrem să fim răutăcioşi, însă umblă vorba prin lume că încă-soţia lui Depp şi-a fi găsit deja un partener s-o cajute să treacă prin această perioadă plină de încercări. Se zvoneşte că Amber ar fi pus ochii pe boss-ul de la Tesla Motors, Musk Cine este bărbatul? Nimeni altul decât Elon Reeve Musk, un inginer, inventator, antreprenor, investitor – pe scurt boss-ul de la Tesla Motor, SpaceX şi alte firme care-i rotunjesc, secundă de secundă, conturile.

TMZ este publicaţia care a anunţat prima oară că actriţa de 30 de ani ar avea o legătură cu bărbatul a cărui avere se ridică la 12,7 miliarde de dolari. Publicaţia respectivă susţine că cei doi au fost zăriţi în aceeaşi maşină de mai multe ori. Mai mult de atât, se pare că ea i-a tot făcut vizite pe la biroul din Los Angeles, iar el s-a ”revanşat” cu o cină intimă la el acasă.

Desigur, nimeni nu poate spune dacă cei doi au relaţie în prezent, însă e clar că au devenit ceva mai apropiaţi în ultima vreme, deşi se cunosc de ani buni.

Trebuie să precizăm şi că Musk este de asemenea în proces de divorţ, el încercând să scape de soţia sa Tallulah, cu care s-a căsătorit de două ori. Important de ştiut este şi faptul că-n palmaresul lui amoros apare şi Cameron Diaz, actriţă cu care s-a iubit acum câţiva ani.

foto: Getty / Hepta

Modifică Setările