News

Amber Heard, fosta nevastă a lui Johnny Depp, a devenit mama unei fetiţe. Cum s-a întâmplat evenimentul?

Amber Heard, fosta nevastă a lui Johnny Depp, a devenit mama unei fetiţe. Cum s-a întâmplat evenimentul? camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

N-am mai auzit mari lucruri despre Amber Heard de la terminarea procesului acesteia cu fostul ei soţ, Johnny Depp.

Ei bine, după o pauză de prezenţă în media, frumoasa blondă revine cu o veste mare: a devenit mamă. Actriţa în vârstă de 35 de ani a postat pe contul ei de Instagram că a devenit mama unei fetiţe născute printr-o mamă surogat pe data de 8 aprilie 2021.

Amber Heard apare într-o poză alături de micuţa ei, botezată Oonagh (nume de origine irlandeză) şi adusă pe lume de altă femeie, după ce actriţei i s-a spus că ea nu poate avea copii.

"În urmă cu patru ani, am decis că vreau un copil. Am vrut s-o fac în termenii mei. Numele ei este Oonagh Paige Heard. Ea este începutul restului vieţii mele", scrie Amber în mesajul care însoţeşte poza. Cel de-al doilea prenume al fetiţei este un omagiu adus mamei sale, Paige, care a murit anul trecut, în luna mai.

Cel mai probabil, Amber va fi ajutată în creşterea micuţei de partenera ei de viaţă, artista Bianca Butti, cu care actriţa bisexuală are o relaţie de anul trecut.

Comentarii

Modifică Setările