News

Amber Heard în Texasul natal. Cum arăta actriţa în copilărie şi adolescenţă

Amber Heard în Texasul natal. Cum arăta actriţa în copilărie şi adolescenţă

Amber Heard este numele de pe buzele tuturor zilele acestea, actriţa şi soţul ei, Johnny Depp, fiind eroii unui divorţ urât, ce promite că se lasă cu scandal.

amber 5 amber 4

O situaţie prin care acea fată ambiţioasă şi veselă din Austin, Texas, nu-şi închipuia că va trece, atunci când va da lovitura la Hollywood.

În aceste fotografii din copilăria lui Amber, făcute publice de tatăl ei, David Heard, vedem o altă faţă a actriţei, una inocentă şi lipsită de griji.

Probabil că Hollywoodul a schimbat-o, iar tatăl vedetei, David, chiar a implorat-o să nu părăsească Texasul natal pentru strălucirea Cetăţii Filmului.

amber 3 amber 2 amber 1

Cu toate acestea, adolescenta cea liniştită din Texas a visat dintotdeauna să ajungă la Hollywood, aşa că, la doar 18 ani, Amber a părăsit oraşul natal pentru Los Angeles.

„Şi-a dorit cariera asta de când era o fetiţă, de când avea 12 ani. Sunt mândru de ea. Este muncitoare şi nu face altceva decât să meargă la probe pentru filme sau la întâlniri profesionale“, a declarat David, în 2012, despre fiica lui.

Modifică Setările