Gossip

Amber Heard, noapte în club cu presupusul iubit

Amber Heard, noapte în club cu presupusul iubit

Exclusive... 52104626 Actress Amber Heard and a friend are seen stopping by a church in Los Angeles, California on June 24, 2016. Amber could be seen crying as she left the church and then hugging and crying on her friends shoulder outside her house. Amber's deposition against Johnny Depp was pushed back last week and the stress of the divorce looks to be taking a toll on the actress. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876

A negat că se iubeşte cu miliardarul Elon Musk, deşi practic nu mai are nicio altă legătură amoroasă cu alt bărbat, iar Johnny Depp este deja de domeniul trecutului. A fost surprinsă ieşind alături de Elon din clubul respectiv Totuşi, paparazzi au surprins-o din nou în compania celebrului miliardar, joi seară, pe când se afla alături de prietena ei, actriţa şi modelul Cara Delevingne, într-un club vestit din Londra, numit ”The Box”.

Mai mult de atât, actriţa de 30 de ani a fost surprinsă părăsind clubul cu Elon, aşadar nici nu poate fi vorba de o simplă coincidenţă sau de o întâlnire neprogramată. Deci, să fie ceva mai mult între cei doi, însă să se vrea a se păstra discreţia în legătură cu această nouă relaţie, dat fiind faptul că Amber e în plin proces de divorţ?

Cert este că cei doi au încercat să se ascundă la ieşirea din club, însă paparazzi au fost, de data aceasta, mult mai vigilenţi. Vezi aici mai multe poze de la escapada acestora!

Modifică Setările