News

Amber Heard, pe cale să ajungă din nou la altar

Amber Heard, pe cale să ajungă din nou la altar

Mandatory Credit: Photo by Matt Baron/BEI/Shutterstock (5669093wp) Amber Heard The Metropolitan Museum of Art's COSTUME INSTITUTE Benefit Celebrating the Opening of Manus x Machina: Fashion in an Age of Technology, Arrivals, The Metropolitan Museum of Art, NYC, New York, America - 02 May 2016

Sunt împreună de când actriţa s-a separat de Johnny Depp, iar, anul acesta, şi-au făcut publică relaţia pe reţelele de socializare, demonstrând că apropierea dintre ei nu este una de ocazie, ci una serioasă, cu şanse de viitor. Prima fotografie de cuplu de pe reţelele de socializare În ultima vreme, auzim numai lucruri bune despre cuplul lor. Merg la evenimente oficiale în calitate de cuplu, Amber a fost acceptată de copiii lui Elon, iar acesta din urmă o vizitează pe platourile de filmare, căci nu suportă ideea de a fi departe de iubita lui.

Ei bine, toate aceste lucruri ne demonstrează că relaţia lor chiar are şanse de reuşită, în ciuda faptului că răutăcioşii spun că Amber îi urmăreşte doar averea lui Elon, iar acesta din urmă vrea s-o folosească pe actriţă pe post de ”trofeu”.

Sunt, însă, şi mărturii care susţin relaţia şi iubirea dintre cei doi. Recent, de exemplu, un prieten de-al lui Elon a declarat pentru ”People” că miliardarul chiar o place pe Amber şi că are gânduri serioase cu aceasta, nu e vorba nicidecum de o relaţie de moment. ”Clar, nu e vorba de o aventură. Elon nu e genul acela de bărbat. El nu face nimic la întâmplare”, a declarat respectivul apropiat.

Amber Heard, alături de copiii iubitului său

Ulterior, apropiatul a confirmat şi faptul că Amber are o relaţie apropiată cu copiii lui Elon, ceea ce ne face să ne gândim că aceştia formează o familie mare şi fericită: ”El este fascinat de Amber şi adoră compania ei. Pare foarte fericit cu ea. Iar ea chiar petrece foarte mult timp cu copiii lui”.

Amber şi unul dintre copiii iubitului său

Amintim că Elon are, din mariajul cu Justine, patru copii. Ulterior, miliardarul a fost căsătorit cu actriţa Talulah Riley, de care a divorţat în 2015, în acelaşi an în care şi Amber Heard a ajuns la divorţ cu Johnny Depp.

foto: arhivă OK!

Modifică Setările