News

Amber Heard s-a afişat în public cu noua iubită. Actriţa a recunoscut zilele trecute că l-a lovit pe Johnny Depp, fostul soţ

Amber Heard s-a afişat în public cu noua iubită. Actriţa a recunoscut zilele trecute că l-a lovit pe Johnny Depp, fostul soţ camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Amber Heard nu se mai fereşte şi recent a apărut în public alături de iubita sa. Bianca Butti s-a dovedit a fi foarte protectivă cu actriţa, a ferit-o de aparatele de fotografiat.

Recent, Amber Heard a apărut alături de iubita sa la evenimentul WME Pre-Oscar din Los Angeles. În vârstă de 33 de ani, actriţa a recunoscut chiar cu câteva zile în urmă că ar fi sot violentă cu fostul ei soţ, Johnny Depp. 

Amber Heard şi Bianca Butti au fost foarte discrete şi nu au oferit vreo declaraţie la aceasta apariţie, ba chiar păreau deranjate că sunt fotografiate. Iubita a fost foarte protectivă cu actriţa, a ţinut-o de mână şi parcă o ferea de fotografi. Amber a ales o ţinută foarte sexy, a îmbrăcat o rochie neagră, cu un decolteu adânc. Iubita a fost discretă şi a ales să poarte un costum masculin, negru. 

Amber Heard l-ar fi lovit pe Johnny Depp! Actriţa a recunoscut 

În înregistrarea din 2015, este auzită Amber Heard spunând: "Nu mai ştiu ce mişcare am făcut cu mâna, dar te simţi bine. Nu te-am rănit. Nu ţi-am dat un pumn, ci o palmă". "Nu îţi pot promite că nu voi mai fi fizică. Dumnezeule, câteodată sunt atât de furioasă încât îmi pierd controlul", mai spune în înregistrare actriţa, mai tânără decât fostul ei soţ cu 23 de ani.

Johnny Depp şi Amber Heard s-au căsătorit în 2015 şi au divorţat în ianuarie 2017.

Iubită lui Amber Heard suferă de cancer la sân

Bianca Butti a fost prima oară diagnosticată cu cancer în anul 2015 şi, după ce reuşise să învingă cumplita boală, se pare că aceasta a revenit în cele din urmă. Prima oară Bianca a făcut chimioterapie, radiaţii şi a fost chiar şi operată, însă acum susţine că, de când boala i-a revenit, încearcă să facă tratamente alternative, scrie click.ro.

„Când am aflat că am din nou cancer am fost mai mult decât devastată. O nouă tumoră a apărut la sânul meu drept, la aproape 3 ani după ce medicii mi-au spus că nu mai aveam cancer”, explica aceasta.

Modifică Setările