News

Amber Heard s-a întâlnit cu fosta iubită

Amber Heard s-a întâlnit cu fosta iubită

Exclusive... 52103599 Actress Amber Heard and a friend are seen stopping by a church in Los Angeles, California on June 24, 2016. Amber could be seen crying as she left the church and then hugging and crying on her friends shoulder outside her house. Amber's deposition against Johnny Depp was pushed back last week and the stress of the divorce looks to be taking a toll on the actress. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876

În timp ce scandalul privind divorţul de Johnny Depp s-a mai potolit, iată că apar alte informaţii din viaţa privată a actriţei Amber Heard care ţin primele pagini ale ziarelor de scandal. Amber s-a întâlnit cu fosta iubită Marţi, Amber Heard a fost surprinsă de paparazzi la o întâlnire cu femeia cu care s-a iubit timp de patru ani, respectiv fotografa Tasya van Ree, cu care a rămas, chipurile, prietenă în toţi aceşti ani.

Întâlnirea a avut loc marţi, la restaurantul Republique, din Los Angeles, pe la ora prânzului. Amber a fost prima care a ajuns la faţa locului, însoţită de căţeluşul care i-a fost dăruit, culmea, tocmai de Tasya. Fotografa a ajuns ulterior şi i s-a alăturat numaidecât fostei iubite.

Potrivit paparazzilor, cele două au stat în acel restaurant timp de o oră, după care au plecat separat, aşa cum au şi venit.

tasya
Tasya şi Amber s-au iubit timp de patru ani

La ieşirea din restaurant, pe braţul lui Amber s-au văzut nişte plasturi, care au ridicat nişte semne de întrebare.

Amintim că Amber şi Tasya au fost ”parteneri domestici”, actriţa împrumutând, la un moment dat, chiar şi numele iubitei sale. Ulterior, după despărţire, Amber a depus o cerere pentru a reveni la numele ei. Şi deşi erau despărţite când a început o relaţie cu Johnny Depp, legătura dintre Amber şi Tasya a fost dintotdeauna un motiv serios pentru a-i stârni furia lui Depp.

foto: captură DailyMail.co.uk

Modifică Setările