News

Amber Heard şi Elon Musk s-au despărţit. Din nou.

Amber Heard şi Elon Musk s-au despărţit. Din nou.

Iubire de-o vară. Deşi relaţia miliardarului cu actriţa Amber Heard nu a durat prea mult, cei doi susţin că au rămas în relaţii bune.

Abia se împăcaseră în urmă cu câteva luni. Ce s-a întâmplat între cei doi îndrăgostiţi?

Miliardarul Tesla şi actriţa din The Rum Diary şi-au spus, din nou, "Adio!". Cei doi au început să formeze un cuplu în secret primăvara trecută, dar în august s-au despărţit, dând vina pe programele încărcate care îi ţinuseră la distanţă. După despărţire, însă, Musk, omul atât de puternic, a uluit o întreagă lume atunci când a recunoscut cât suferă după despărţirea de Amber. "Eram foarte îndrăgostit şi m-a durut foarte tare. Cred că ea s-a despărţit mai degrabă de mine decât m-am despărţit eu de ea", a declarat el la acea vreme pentru revista Rolling Stone. Mărturisirile lui pesemne că au răscolit-o pe Amber iar, după ceva timp, ea şi Elon s-au împăcat, fiind văzuţi împreună în vacanţă în Insula Paştelui.

Dar iată că problemele au revenit. Şi, din nou, cuplul a ales calea separării. "Elon şi Amber s-au despărţit săptămâna asta", a dezvăluit o sursă din anturajul lor de prieteni pentru New York Post. "De data asta, Elon a luat decizia de a pune punct relaţiei, iar Amber a fost de acord. Timingul lor n-a fost deloc unul bun, dar ţin în continuare unul la altul..."

Foto: arhivă

Modifică Setările