News

Amber Heard, soţia lui Johnny Depp, a intentat divorţul după 15 luni de căsnicie

Amber Heard, soţia lui Johnny Depp, a intentat divorţul după 15 luni de căsnicie

GOLD COAST, AUSTRALIA - APRIL 18: Johnny Depp and Amber Heard arrives at Southport Magistrates Court on April 18, 2016 in Gold Coast, Australia. Heard is facing two counts of breaching Australia's quarantine laws by allegedly bringing in her pet dogs Pistol and Boo on a private jet in May 2015. (Photo by Matt Roberts/Getty Images)

Este una dintre cele mai neaşteptate veşti din culisele celui mai frumos cuplu căsătorit de la Hollywood:   Amber Heard a decis să divorţeze de Johnny Depp după un an de căsnicie, deşi relaţia lor părea una ruptă din poveşti. Johnny Depp şi Amber Heard, cel mai hot cuplu din showbiz, divorţează Conform surselor TMZ, superbitatea de 30 de ani ar fi motivat cererea de divorţ cu clasicele “diferenţe ireconciliabile”, la Curtea Superioară de Justiţie din Los Angeles. În plus, Amber ar pretinde şi rentă viageră (susţinere financiară) din partea nominalizatului la Oscar, după separarea oficială între cei doi soţi din data de 22 mai.

Multora le pare o lovitură dură dată lui Depp, care şi-a pierdut şi mama, pe Betty Sue Palmer, chiar cu două zile înainte de depunerea actelor de divorţ de către soţia sa, mai tânără cu 22 de ani. În această luptă care începe atât de urât, nici starul de 52 de ani nu se lasă mai prejos, cerându-i judecătorului să refuze cererea lui Amber de-a primit rentă viageră, deşi nu au contract prenupţial.

Amber Heard e cea care doreşte divorţul, la 15 luni de la nuntă
Amber Heard e cea care doreşte divorţul, la 15 luni de la nuntă

În spatele acestor diferenţe ireconciliabile motivate de actriţa americană în actele de divorţ, se pot afla multe teorii plauzibile, mai ales că acest cuplu e departe de-a fi unul liniştit. Cunoaştem prea bine latura rebelă şi atipică a marelui star de 52 de ani, care-a trecut şi el prin dependenţele de droguri şi alcool, cât şi dualitatea misterioasă a unei actriţe atât de frumoase şi încă la început de drum precum Amber. În fond, e ispita care l-a convins pe Depp să încheie relaţia de 14 ani cu Vanessa Paradis, mama celor doi copii ai săi, şi să devină om de familie.

Johnny, la premieras 'Alice Through the Looking Glass', pe 23 mai, fără Amber
Johnny, la premieras 'Alice Through the Looking Glass', pe 23 mai, fără Amber

Ultima oară când frumoşii soţi – acum în pragul divorţului – au fost văzuţi în public împreună a fost în aprilie, când blonda de 30 de ani a fost audiată pe plaiuri australiene privind scandalul câinilor lui Amber – care au fost introduşi ilegal în Australia, după ce ea a falsificat documentele animalelor. Apropo, aceasta a recunoscut infracţiunea şi a plătit o amendă.

Pe 18 aprilie 2016, în Gold Coast, Australia, la audierea blondei
Pe 18 aprilie 2016, în Gold Coast, Australia, la audierea blondei

În fine, cert este că vestea divorţului este cât se poate de reală, spre nefericirea şi nemulţumirea fanilor de pretutindeni ai frumosului cuplu – bine, în special ai lui Johnny. Şi, din păcate, intuim că nu se va termina prea frumos…

FOTO GETTY IMAGES

Modifică Setările