Royals

Ameninţare cu moartea? Meghan Markle şi Prinţul Harry au primit o scrisoare suspectă la Palatul Kensington

Ameninţare cu moartea? Meghan Markle şi Prinţul Harry au primit o scrisoare suspectă la Palatul Kensington

LONDON, ENGLAND - JANUARY 09: Prince Harry (R) and his fiancee Meghan Markle visit Reprezent 107.3FM on January 9, 2018 in London, England. The Reprezent training programme was established in Peckham in 2008, in response to the alarming rise in knife crime, to help young people develop and socialise through radio. (Photo by Chris Jackson/Getty Images)

Formează unul dintre cele mai frumoase cupluri regale şi au o mulţime de fani, dar se pare că Prinţul Harry şi Meghan Markle au atras şi antipatii. În aşteptarea marii nunţi care va avea loc pe 19 mari, oameni cu intenţii mai puţin bune vor să atenteze la viaţa Prinţului şi al viitoarea sale soţii, sau cel puţin să-i sperie pe cei doi.

După ce nora lui Trump, soţia lui Donald Trump Jr., a ajuns la spital pentru că a deschis o scrisoare suspectă, contaminată cu o substanţă neidentificată, iată că o astfel de scrisoare a ajuns şi la Palatul Kensington, în numele celor doi îndrăgostiţi - Meghan şi Harry.

Prinţul Harry şi Meghan Markle ar fi putut fi ameninţaţi de o scrisoare care conţinea un praf alb, posibil bacilul cărbunos care provoacă îmbolnăvirea cu antrax, după ce această scrisoare a ajuns la Palat. Adresată lui Meghan Markle, dar şi logodnicului său, scrisoarea a reprezentat o ameninţare la securitatea celor doi, dar şi a întregii Familii Regale Britanice, câţiva specialişti fiind chemaţi să verifice conţinutul plicului. Se pare că scrisoarea a fost descoperită înainte de a ajunge în posesia fostei actriţe în vârstă de 36 de ani şi a Prinţului Harry (33), cei doi fiind informaţi despre incident.

Mai mulţi ofiţeri au fost chemaţi după ce scrisoarea a fost trimistă la Kensington pe 12 februarie, cu o zi înainte ca poliţia să dezvăluie că un pachet cu pulbere albă a fost trimis la Casa Parlamentului. După analiza pulberii s-a constatat că praful nu era antrax şi era inofensiv. Scotland Yard a declarat că este conştient de pericolul acestor scrisori, iar ofiţerii de la Comandamentul de combatere a terorismului au lansat o investigaţie în acest caz. Poliţia investighează acum dacă cele două incidente au vreo legătură, iar detectivii au lansat o investigaţie pentru a-i decoperi pe expeditorii scrisorilor. În aşteptarea nunţii regale care va avea loc pe 19 mai, Scotland Yard va lua măsuri şi mai drastice de securitate în ceea ce priveşte Familia Regală a Marii Britanii.

Frica de o posibilă infestare cu antrax i-a determinat pe cei de la Casa Regală să mărească securitatea în ceea ce o priveşte pe viitoarea mireasă a Prinţului Harry, Meghan fiind păzită de o întreagă echipă de securitate. După căsătoria cu Prinţul Harry, ea va deveni oficial membră a Familiei Regale Britanice şi va beneficia de protecţie non-stop.

Foto: Arhiva OK!

Modifică Setările