News

American Music Awards 2021. Marii câştigători ai acestui an

American Music Awards 2021. Marii câştigători ai acestui an camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Duminică seara, la Los Angeles, a avut loc marea gală American Music Awards 2021, la care câştigătorii au fost desemnaţi prin votul publicului.

Marele câştigător al AMA 2021 este grupul k-pop BTS, desemnat ”artistul anului”, care a plecat acasă cu trei premii, iar Olivia Rodrigo, artista cu cele mai multe nominalizări, a plecat acasă cu unul dintre cele 7 premii primite: cel mai bun nou artist al anului.

Colaborarea anului a fost desemnată Doja Cat ft. SZA, “Kiss Me More”, Cea mai bună piesă, Megan Thee Stallion, “Body”, Cel mai bun videoclip - Lil Nas X, “MONTERO (Call Me By Your Name)”.

Ed Sheeran a primit trofeul pentru ”Artistul pop al anului”, în timp ce ”Artista pop a anului” a fost desemnată Taylor Swift.

Cea mai bună trupă, BTS, cel mai bun album pop, Taylor Swift, evermore, Cea mai bună piesă pop BTS, “Butter”.

Cel mai bun artist country a fost desemnat Luke Bryan, iar cea mai bună artistă country, Carrie Underwood.

Cel mai bun artist hip-hop a fost desemnat Drake, iar cea mai bună artistă hip-hop, Megan Thee Stallion, care a primit şi trofeul pentru cel mai bun album hip-hop.

Cardi B cu “Up” a primit premiul pentru cea mai bună piesă hip-hop.

Cel mai bun artist R&B a fost desemnat The Weeknd, iar cea mai bună artistă de la această categorie, Doja Cat, care a primit şi premiul pentru cel mai bun album R&B, Planet Her.

Silk Sonic (Bruno Mars, Anderson .Paak), “Leave the Door Open” a fost desemnată cea mai bună piesă R&B.

Artistul latino preferat este Bad Bunny, iar artista, Becky G. Machine Gun Kelly a fost desemnat cel mai bun artist rock, iar Kanye West cel mai bun artist gospel. Marshmello a luat trofeul pentru cel mai bun artist de muzică electronică.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările