News

AMI a jurizat festivalul unde a cântat pentru prima dată, în urmă cu 24 de ani. Cum arăta atunci? FOTO

AMI a jurizat festivalul unde a cântat pentru prima dată, în urmă cu 24 de ani. Cum arăta atunci? FOTO camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Cântă de mică, a cucerit topurile cu piese ca „Trumpet lights“ şi a colaborat cu artişi de succes precum Grasu XXL. Acum, AMI, căci despre ea este vorba, se întoarce în locul din care a plecat şi unde a cunoscut prima oară succesul: Baia Mare.

Recent, artista a fost în oraşul său natal, acolo unde a fost jurat în cadrul Festivalului Internaţional „Ursuleţul de Aur“. Emoţiile au fost extraordinar de mari pentru artistă, mai ales că aceasta a fost primul festival la care ea a participat ca artist, dar şi scena pe care a evoluat ani la rând.

AMI a avut un program incarcat in ultimele zile si asta pentru ca s-a intors acasa, la Baia Mare, acolo unde a fost jurat in cadrul Festivalului International „Ursuletul de Aur”. Emotiile au fost extraordinar de mari pentru artista, mai ales ca aceasta a fost primul festival la care a participat, dar si scena pe care a evoluat ani la rând.

„Au trecut 24 de ani de la prima mea participare la Festivalul Internaţional «Ursuleţul de Aur», scena pe care am crescut şi de la care am adunat zeci de premii. Aflându-mă acum aici în calitate de jurat e o onoare pentru mine! Înseamnă întâlnirea cu copilăria mea, cu profesori şi oameni dragi care mi-au croit drumul spre ceea ce am devenit! Iar Doina Bentu, Directorul Festivalului, şi Adriana Diaconu, primul meu profesor de muzică, sunt cele pe care le port mereu în suflet, pentru că au crezut în mine şi mi-au fost alături încă de la vârsta de patru ani. M-am bucurat să fiu în juriu alături de oameni importanţi, care cândva îmi notau prestaţia scenică la acelaşi festival: Horia Moculescu, Paula Seling şi Mihai Alexandru“, a spus AMI.

foto: Gabriel Ghenoiu / arhivă personală

Modifică Setările