News

Amintiri cu Heidi Klum înainte de faimă. Era şatenă, complet diferită şi s-a vopsit blondă, ca să fie mai specială

Amintiri cu Heidi Klum înainte de faimă. Era şatenă, complet diferită şi s-a vopsit blondă, ca să fie mai specială camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Anul acesta, frumoasa nemţoaică va împlini 48 de ani.

O vârstă la care Heidi Klum arată mai sexy decât multe alte femei din generaţia ei. Au trecut atâţia ani de când frumoasa vedetă se află în prim planul peisajului monden, încât mulţi i-au uitat începuturile.

Iar începuturile lui Heidi trebuie căutate în anii 90, atunci când nemţoaica a debutat în lumea modellingului, aceasta cunoscând celebritatea odată cu apariţia ei pe coperta Sports Illustrated Swimsuit Issue, în 1998. Cum a intrat Heidi în această lume? Singură, şi nu descoperită pe stradă de cineva, aşa cum s-a întâmplat în cazul altor modele faimoase. Nemţoaica avea 18 ani când a trimis câteva poze cu ea la un concurs de modele anunţat într-o revistă, un concurs a cărui finală a fost televizată şi pe care Klum l-a câştigat detaşat.

La un an după acest mare moment în cariera ei, o Heidi în vârstă de 26 de ani devenea primul model de origine germană care este inclus în gaşca elitistă a Îngerilor Victoria’s Secret. Acest lucru a făcut ca, la început de ani 2000, Heidi să fie unul dintre cele mai populare şi bine plătite supermodele ale lumii. Observăm că, peste ani, Heidi a îmbătrânit ca… vinul bun, fiind chiar mai sexy decât în anii de debut.

Iar cei care au crezut până acum că Heidi este o blondă naturală, aşa cum te-ai aştepta de la o nemţoaică, au avut surpriza să descopere că vedeta este cât se poate de şatenă… de la natură.

Aceasta a declarată că a ales să-şi vopsească părul blond pentru aşa s-a simţit mai specială, şatenul fiind o nuanţă de păr destul de comună.

Foto: Instagram, Splash News

Comentarii

Modifică Setările