Muzica

Amna aduce Primăvara Pop în Spania

Cântăreaţa care a lansat de curand piesa ‘Esta Noche’ în colaborare cu artistul polonez Borys a participat la spectacolul Primavera Pop din Madrid. Evenimentul a fost organizat de unul dintre cele mai mari concernuri radio-TV din ţară, Cuarentas Principales. Printre artiştii care au încantat miile de spectatori se aflau unii dintre cei mai în vogă cântăreţi spanioli şi internaţionali, printre care şi Ed Sheeran.

Evenimentul a avut scop caritabil, banii stransi din vanzarea biletelor fiind donati ONG-ului Solidaridad Internacional ce lupta pentru proiecte de cooperare, campanii de sensibilizare si activitati politico-sociale in 20 de tari din lume.

"Cand am fost condusa la scena, intreg publicul imi scanda numele, ceea ce mi-a dat fiori. Au avut o reactie incredibila la piesa in spaniola Esta Noche, iar bliturile de la aparatele foto m-au facut sa ma simt ca in noaptea de Revelion", ne-a povestit Amna zambind.

Presa spaniola pare surprinsa de aprecierea si caldura cu care publicul o primeste pe cantareata romanca. Noua sa piesa are cronici pozitive nu numai de la fani ci si de la radiouri.

Ascultati Borys feat Amna: Esta Noche!

Modifică Setările