Lifestyle

Amna se pregăteşte de operaţie: ''De când am plecat ştiam că am probleme mari''

Amna se pregăteşte de operaţie: ''De când am plecat ştiam că am probleme mari''

Amna va ajunge mâine pe masa de operaţie. Artista are probleme cu fierea.

“Vineri la ora 12.00 mă operez. Am făcut analizele necesare. Am făcut, de fapt, vizita preanestezică, pentru că urmează să fac acea operaţie pe care trebuia s-o fac în Republica Dominicană. Mi-au recoltat analize. Uraţi-mi succes Mă operez, pentru că îmi doresc să nu mai am probleme din cauza bilei niciodată, e o chestiune cu care m-am confruntat înainte de Dominicană’’', a scris Amna pe reţelele de socializare.

Blonda a tras din greu la Survivor.

“Am luat o bacterie de pe undeva. Acum o să scoatem fierea. De când am plecat ştiam că am probleme mari cu bila, am luat însă semnătură de la doctor, care mi-a zis că rezist. Dar nu am rezistat, am luat bacteria asta', a povestit vedeta la Kanal D.

M-am hotărât să plec cu patru zile înainte de Crăciun. Când am ajuns acolo, nu mă înţelegeam cu jungla. Aveam o păturică, o trăgeam peste faţă noaptea, să nu cadă vreo şopârlă, o tarantulă, mai un şobolan. Două colege erau gata să se înece când am coborât din barcă. De asta nu am sărit. Nu vrei să mori acolo. E periculos. Apa era adâncă, noi săream de la 5-6 metri de pe barcă’’.

 

Modifică Setările