Gossip

Amna va cânta cu PSY?

Cântăreaţa română va deveni, luna viitoare, primul artist de la noi care va cânta pe aceeaşi scenă cu celebrii Adele, PSY şi Pitbull.

După succesul din Europa şi America Latină, Amna vrea să cucerească acum şi Africa, artista fiind de două ori nominalizată la Tunisia Music Awards, eveniment programat să se desfăşoare la Grand Hotel din Tunis, pe 16 martie.

Acesta este cel mai important eveniment muzical de pe continentul african, iar printre numele mari confirmate să susţină recitaluri în acest an se numără Adele, PSY, Pitbull şi David Guetta.

“La asta chiar nu m-am aşteptat. Ştiam că piesele mele sunt în topuri şi în Tunisia, însă când am fost contactată pe organizatori şi mi s-a propus să cânt pe aceeaşi scena cu Adele, PSY sau Pitbull am crezut că totul este doar o glumă. Tot aşteptam să-mi spună cineva că e o păcăleală în avans de 1 aprilie, însă din fericire nu este aşa şi o să susţin un show de 6 minute în cadrul acestui eveniment”, declară Amna.

Mai mult, artista are şi mari şanse sa fie premiată în cadrul acestei Gale, fiind nominalizată la două categorii: Best Female şi Best New Artist.

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările